2017.11.23. 17:59:53 12457 325

Filmek, filmek, filmek - egészen év végéig!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ahogy a kereskedelemben, úgy a moziban is most jön még csak a java! A legjobb filmeket most láthatjuk, és többször is látogatásra csábít a felhozatal, csak győzze az ember pénzzel... Lesz minden: humor, dráma, akció, romantika!

Mozi év végéig! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mozi év végéig!

Már a mozikban

Rossz anyák karácsonya

Bár nem lett olyan jó, mint az első rész, azért a kikapcsolódni vágyó csajok, anyák és nagyanyák megnézhetik. Főleg csajos összejövetelekre ajánljuk, mondjuk kezdésnek az este előtt. :D A sztori hasonló, mint az első részben (Rossz anyák), csak egy kis ünnepi színezettel. Most karácsonykor rosszalkodnak (isznak, káromkodnak, karácsonyfát lopnak...) a túl hajszolt anyák, Mila Kunis-szal a főszerepben.

Thor - Ragnarök

Csak ajánlani tudom, és nem csak akkor, ha csíped a szuperhősös filmeket! Vicces, látványos és izgalmakban sincs hiány, ja, és azt említettem már, hogy vicces! :D Ezt azért hangsúlyozom még egyszer, mert tényleg az, igaz, van egy-két erőltetett poén is, de alapvetően a karakterek elég humorosra sikerültek az alkesz valkűrtől (amolyan amazon), a haját és majdnem birodalmát is elveszítő Thorig. Meglepetés szuperhősök is feltűnnek a Marvel galaxisból, pl. Hulk.

Az igazság ligája

Ha már szuperhősöknél jártunk, akkor tudjuk le őket egy kalap alatt. A DC is kihozta az év nagy dobásának szánt Igazság ligáját, ám a Wonder woman szintjét nem üti meg a film... Igaz, Aquaman egészen jó kis színt visz a produkcióba.

Coco

Mese habbal a Pixartól, a hab pedig még a mese előtt jön, ugyanis Olafról, a Jégvarázs hóemberéről láthatunk egy kisfilmet bevezetésként.

Már ez csábító lehet a gyerekeknek és szüleiknek, de a Coco c. animáció is varázslatosnak tűnik. Egy kisfiú valahogy a holtak világába keveredik, és zenéjével bizonyíthatja rátermettségét, ugyanis a fiú arról álmodozik, hogy híres muzsikus lesz. Mindeközben családi titkokra is fény derül.

A viszkis

Izgalmas és pörgős akciófilm, ami természetesen a viszkis rabló igaz történetén alapul. Kis magyar valóság:

Aurora Borealisz - Északi fény

Törőcsik Marinak valószínűleg az utolsó filmje, amellyel méltó koronát tehetett az egyébként is nagy szabású pályaművére. A mozi nem könnyű, de érdemes megnézni Mészáros Márta, Cannes-i nagydíjas rendező nagyszabású történetét!

Vakrandim az élettel

Egy német vígjáték, amelyben egy ambiciózus, súlyosan látássérült fiatal pasi egy müncheni luxus hotel alkalmazottja szeretne lenni. Kedves alkotás.

Volt egyszer egy Szíria

Egy nehéz sorsú nemzet története, a polgárháború kirobbanásának pillanatában.

Decemberben várható

Nehéz kihámozni a szokásos karácsonyi romantikus és családi vígjátékok garmadájából az érdekesebb filmeket, azért egy-két filmet tudunk ajánlani, de az biztos, hogy a könnyed alkotások hónapja lett a december.

Volt egyszer egy Németország

Míg a Volt egyszer egy Szíria egy nagyon is komoly és megrázó film, addig ez a német mű egy vígjáték. David Bermann és ismerősei Amerikába szeretnének emigrálni a II. Világháború után, de nincsen pénzük... Hogy minél hamarabb megszerezzék a szükséges összeget háziasszonyoknál vetik be magukat, mint kereskedők. Davidnek azonban sötét a múltja, mely utoléri őt...

Star Wars - Az utolsó Jedik - dec 14.

A rajongóknak talán mondani sem kell, hogy a soron következő Star Wars film már december 14-től látható lesz a mozikban. Ez most nem csak egy sztori a galaxisból, hanem a főszereplők sorsfordulóit bemutató soron következő alkotás, immár, ugyebár, a Disney-től. Ezt mindenki döntse el, hogy jó vagy rossz, nem kívánunk véleményt mondani, mindenesetre mi megnézzük!

Jumanji - Vár a jungel - December 21.

Gyerekkorom egyik kedvenc családi filmje a Jumanji volt, bár kérdéses, hogy mit tudnak kihozni egy második filmből, pláne Robin Williams nélkül (RIP). Persze ez a mozi már nem az a film, hanem egy modern változat. Most egy régi konzolt találnak a tinik, és nem társasjátékot, majd rögtön egy virtuális játékba csöppennek bele, és az avatarjaiknak rendesen oda kell tenni magát, hogy túl éljék a kalandot. A filmnek a színészek miatt érdemes egy esélyt adni, ugyanis a tinik avatarjait például Dwayne The Rock Johnson és Jack Black alakítják.

Jöjj el napfény - December 28.

Juliette Binoche mellett Gérard Depardieu is feltűnik a francia romantikus filmben, melyben a párizsi elvált, művész anyuka keresi igaz szerelmét. Komikus és drámai részekkel fűszerezett alkotás, olyan franciás. :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Feszült vagy? – 2+1 instant tipp a gyors nyugalomért

Van az úgy, hogy minden összejön, és a stressz-szinted az egekben. Azt veszed észre, hogy egész nap be vagy feszülve, és lassan már nem tudsz koncentrálni, mert annyi a megoldandó feladat, hogy úgy érzed, egyszerűen belefulladsz. Van az a pont, mikor Neked kell eldöntened: elsüllyedsz a stressztengerben, vagy megállsz egy pillanatra és megpróbálsz megnyugodni.

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?