2015.10.04. 14:44:48 5493 220

Figyelj a hajadra is sportolás közben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha tested szépül is, hajad kissé megsínyli a rendszeres mozgást. Izzad, viszket, és sajnos mozgás után nem mindig van idő, lehetőség egy gyors zuhanyra, sapka, kapucni nincs, így akár meg is fázhat. Mire figyelj, hogy hajad is feltöltődjön az izzasztó órák után?

Hajápolás sportolás közben vagy után - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajápolás sportolás közben vagy után

Ha Te is tanácsra szorulsz, ezek a segítségedre lehetnek!

Első szabály: a kevesebb több

Hiába a gyakori igénybevétel, azért túlzásba nem érdemes esni, szóval a napi hajmosást felejtsük el. Ha épp aznap reggel mostál hajat, hogy sportolni mész, este elég, ha meleg vízzel átöblíted. Sampon esetében is tartsunk mértéket: egy mogyorónyi mennyiség bőven elég lesz.

Figyelj a szárításra

Ha van rá mód, hagyd, hogy hajad magától megszáradjon, ne használj hajszárítót. Az őszi, téli időszak erre annyira nem alkalmas, „gépre” lesz szükséged. Így figyelj arra, hogy a hajszárítód minimum 15 centiméterre tartsd tincseidtől.

Az összetevőknél sem mindegy, mennyi az annyi

Figyelj arra, hogy a sampon, amit használsz, ne álljon túl sok összetevőből. Minél kevesebb anyagból tevődik össze, annál jobb. A balzsamnál fontos, hogy egyáltalán ne tartalmazzon alkoholt, hiszen az ilyen ápoló hosszú távon alkalmazva száríthatja a tincseket.

Talán a legfontosabb: a vágás

Válassz olyan frizurát, amikor a hajad hajszárító és mindenféle „csodakence” nélkül jól áll. Ezzel időt és energiát spórolsz magadnak!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...