2022.08.02. 09:20:00 5531 215

Figyelem, gyerekkel vagyok! Így randizz, ha egyedülálló szülő vagy!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy csalódás után mindig nehéz az újrakezdés. Ha túl korán próbálkozunk, félő, hogy volt partnerünkhöz hasonlítjuk a randipartnerünket, vagy túl sokat beszélünk róla. Tovább nehezíti a helyzetet, ha előző kapcsolatunkból származó kisgyermeket is el kell fogadtatnunk új párunkkal.

Gyerek-szülő kapcsolat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyerek-szülő kapcsolat

Az emberek ritkán merik a sebezhető és érzelmes oldalukat felfedni, és különösen óvatosak lehetnek akkor, ha nem csak a saját, de a féltve őrzött gyermekeik életébe is idegent szükséges beengedniük.
A szerelem és a vágy felnőtt életünk fontos részei, ám szülőként különösen ijesztő lehet ismét belevágni. Nem mindegy, valóban készen állunk-e arra, hogy erre az izgalmas útra lépjünk!

Miből tudja az egyedülálló szülő, hogy készen áll egy új kapcsolatra?

Ideális esetben a randevúzás nem egy hiányérzet betöltése, hanem egy olyan vágy, amely arra sarkall minket, hogy megosszuk mindennapi életünket egy szeretett személlyel.

 1. Már csak normális mértékig gondol a volt párkapcsolatára.
 2. Már el tudja képzelni az életét egy másik személlyel.
 3. Egésznek érzi magát egy potenciális partner környezetében.
 4. Egyszerűen csak beleszeret valakibe.
  +1. Az új partnert el tudja képzelni a gyermeke körül.

Randi kihívások, amelyekkel az egyedülálló szülőnek meg kell küzdenie

 1. Aggodalom amiatt, hogy a gyermeke miként viszonyul az esetleges új partnerhez.
 2. Kínos érzés: A randevúzáshoz bizony vissza kell szokni, és idő kell a félelmek legyőzéséhez is.
 3. Nem tudja, hogy álljon neki a párkeresésnek. (Hagyományos kontra online társkeresés.)
 4. Aggodalom amiatt, hogy a randipartner mit szól ahhoz, hogy gyereke van. (Elutasítás, közöny vagy túlzott lelkesedés.)
 5. Nem tud időt szakítani a randevúkra, mert nehéz összeegyeztetni a gyerekneveléssel.

Az egyedülálló szülőként való randevúzással járó kihívások ellensúlyozásához figyeljünk oda mentális egészségünkre, és töltekezzünk gyermekünk szeretetéből.

Forrás: www.inverse.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...