2022.08.27. 15:40:19 6801 236

Felfedjük a csodás, göndör haj titkát
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nagyon sokan, ugyanúgy mint ahogy én is, zavarban vannak a hullámos, vagy göndör fürtjeik miatt. Legtöbben vasalják vagy kémiai hajegyenesítéssel egyenesíttetik, netán kontyba fogják, illetve befonják a hajukat. Ezek a nők nem is sejtik, milyen gyönyörűek a teljesen természetes hullámaik, göndör loknijaik. Ha Ön is közéjük tartozik, ne féljen megmutatni magát. Hullámos vagy göndör haja megfelelő ápolásával tökéletesen kihangsúlyozhatja hajtincsei természetességét, ezzel kiemelve sajátos egyéniségét is. A haja hálás lesz a törődésért!

Vörös göndör haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vörös göndör haj

A hullámos, illetve göndör hajnak komplexebb ápolásra van szüksége, mint az egyenesnek, hisz a göndör haj erőteljesebb hidratálást kíván. Hajmosás előtt alkalmazzon többfunkciós hajápoló olajat, amely nem csak hidratálja, de táplálja is a hajat. Bizonyára észrevette már, hogy a hajmosás utáni fésülködés nem tesz igazán jót a hullámoknak, vagy a göndör tincseknek. Megfelelő hidratáló sampon használata közben ujjaival gyengéden "fésülgesse át" a tincseket. Mikor a kezével a hajába túr tartsa az ujjait enyhén nyitott állapotban, ezzel elválassza egymástól a tincseket. Nem szabad erővel kibogozni a hajat, ettől a hajrostok megsérülhetnek vagy eltöredeznek. A sampont langyos vízzel öblítse le, mert a túl meleg víz ugyancsak árt a hajának.

A sampon után használjon hidratáló hajkondicionálót. Elég kis mennyiségű terméket csak a kezébe vennie és felkennie a nedves hajra. A felvitelt a hajhosszon kezdje, majd ujjaival óvatosan és szépen, egyenletesen oszlassa el a hajvégek felé a kondicionálót. Alaposan masszírozza a terméket a hajba, hogy maradéktalanul beszívódhasson a hajszálakba, így fejtve ki a hatását. Attól függően, hogy hogyan kell használni, a kondícionáló leöblíthető vagy öblítés nélkül hagyható rajta a hajon.

Ha csak teheti próbálja elkerülni a haj hajszárítóval való szárítását, ez vízhiányossá teheti a hajat. Lehetőség szerint hagyja a haját inkább szabad levegőn megszáradni. Természetesen így kicsivel több időt kell hogy szánjon a hajmosásra, és ez sajnos nem mindig lehetséges, de higgye el, megéri. Hűvösebb időjárás esetén, inkább diffúzorral szárítson hajat. Ez a megoldás kíméli a hajrostokat. Ilyenkor vigyen fel a hajra hővédő ápolót, ez segít megőrizni a göndör loknik selymes tapintását, illetve szöszösödés elleni védelmet is nyújt a haj számára.

A kevesebb néha több, és a hullámos és göndör haj gyakori mosása meglepő módon sokkal jobban szárítja a hajat, illetve túlzott szöszösödését és a hajrostok sérülét eredményezi. Próbáljon ki valamilyen könnyű, göndör hajra ajánlott hajápoló spray-t, amellyel akár több nappal a hajmosás után is képes gyönyörűen felfrissíteni a haj hullámait. A loknik ezzel a trükkel újra rugalmassá, fényessé válnak akár hajmosás nélkül is. Bizonyára feltűnt, hogy többször használtuk a "hidratálás" szót, ami hullámos és göndör haj esetében szinte alap. Megfelelő hidratáló pakolásokkal, méz és vitaminokat tartalmazó termékekkel a haj kiszáradása megelőzhető. Kis odafigyeléssel a hullámos és göndör hajunk fényes, egészséges és csodás ékszerünkké válhat.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Külső és belső méregtelenítés természetesen

Ki ne szeretne a reggeli ébredéskor erőtől duzzadóan kipattanni az ágyból? Jó lenne a fásultságot, levertséget, bágyadtságot, ingerültséget, valamint az emésztési zavarokat, fejfájást, a különféle bőrbetegségeket csak hírből ismerni? Marie Farquharson könyvében, a Természetes méregtelenítésben arra hívja fel a figyelmünket, hogy az, ahogyan a saját bőrünkben érezzük magunkat arról a testi képességünkről fest képet, ahogyan a mérgekkel bánunk.

Poke bowl, ízletes és színes tál Hawaiiról

A Poke bowl, vagy más néven csak "poke", az utóbbi évek egyik legnagyobb ételtrendje lett világszerte. Ez a Hawaii-szigetekről származó étel a friss, nyers halat, zöldségeket és szószokat kombinálja egy tálba helyezve. Annak ellenére, hogy eredete a ’70-es évekre nyúlik vissza, a poke mostanra újra divatossá vált, különféle variációkban jelenik meg az egész világon, így Magyarországon is.

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.