2023.06.12. 17:41:42 7130 256

Fejfájósan is csinosan! – Szépségtippek macskajajj esetén!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Aki fogyaszt alkalmanként alkoholt, megeshet, hogy nem minden esetben tudja kiszámítani, mennyi az elég, és pont egy pohárkával iszik többet, mint kellene. Ez aznap még nem is okoz gondot, hiszen némi jókedv nem árt. Ám másnap jön a fejfájás, nyúzottság, amit aztán nem kívánunk senkinek!

Másnaposság, fejfájás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Másnaposság, fejfájás

Míg fiatalabb korunkban ez nem okozott gondot, mert egyszerűen kialudtuk az alkoholt (és nem mellesleg, jobban is bírtuk), idősebb fejjel lustálkodásból kevesebb jut. Pedig pont hogy több idő kellene a regenerálódásra! Ha máshogy nem megy, néhány szépségtrükk talán segít! Ha kipihentebb nem is leszel tőle, legalább csinos leszel!

Az éltető víz – kívül és belül is fontos

Másnaposan nagyon fontos a folyadékpótlás. És nem kevésbé fontos az sem, hogy egy frissítő zuhany után máris más színben látjuk majd a világot! Vegyél erőt magadon és tusolj le! Meglátod, mindjárt jobban érzed majd magad!

Amikor eljön újra az este!

A pihentető alvás előtt ne felejtsd el a kedvenc tápláló hidratálókrémeddel, sőt, akár olajjal is bekenni fáradt arcbőrödet, hogy az éjszaka folyamán újra magába szívhassa a számára fontos ásványi anyagokat, vitaminokat.

Ne maradjon el a napi rutin!

Az arcápolás másnaposan is fontos, sőt! Most jöhetnek a hűsítő kencék, arcpakolások, amivel felfrissítheted kissé megfakult bőrödet. Most ne sajnáld az időt arra, hogy feltegyél egy pakolást, mert bőröd duplán hálás lesz érte.

Ha megvolt az arcápolás…

Ez az a nap, amikor az arcod szinte sikít egy leheletnyi sminkért! Nem kell vastag réteg, nem kell több kilónyi alapozó! Egy színezett hidratálókrém is megteszi, hiszen pont azt adja meg a bőrödnek, ami éppen akkor nagyon is hiányzik: a természetes ragyogást!

Frissítsd fel magad!

Ha máskor nem is, most jól jöhetnek a citrusosabb parfümök, testpermetek, mert garantáltan felfrissítenek!

Forrás. miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...