2024.05.10. 12:30:40 4473 213

Farmer farmer hátán – Mit érdemes idén tavasszal magunkra ölteni, már ami a farmert illeti?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A farmer alapdarab a ruhatárunkban. Szerintem nincs is olyan, akinek ne lapulna a szekrényében minimum egy példány ebből a darabból. Habár a farmer az örök divat jelképe is lehetne, azért bizonyos értelemben neki is alkalmazkodnia kell a folyton változó trendekhez.

Farmerok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Farmerok

Nézzük, mit érdemes idén tavasszal magunkra ölteni, ha igazán divatosak szeretnénk lenni!

Praktikus és divatos!

A farmerkabát szuperül variálható minden színű, stílusú ruhadarabbal, legyen az egy szövetnadrág, vagy éppen egy farmernaci. Egy western stílusú csizmával, bőszárú farmerral vagány, de nagyon elegáns viselet lehet.

Ha jöhet minden mennyiségben!

Ha szereted az overálokat, ruhákat, akkor miért ne viselnél olyat, ami farmerból készült? Ha idén ilyet öltesz magadra, nem csak kényelmes, de extrán divatos ruhát is viselsz majd!

Úgy jó, ha maxi!

De legalábbis midi! Egy hosszú, vagy közepesen hosszú farmerszoknyával idén nem lősz mellé, úgyhogy bátran viseld ezt a darabot. Az sem baj, ha egy világos színű farmeringet húzol hozzá, mert a farmer és a farmer teljesen jól megférnek egymás mellett. Hogy aztán elegáns vagy laza viselet lesz belőle? Az csak a kiegészítőktől függ!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...