2015.09.27. 15:25:58 8585 227

Ezt ne viseld, ha sportolásra adod a fejed
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha a gyerekek-férj-munka-háztartás ütős négyes mellett sikerült időt és energiát szakítnod, illetve rávenni magad, hogy hetente kétszer-háromszor (na jó, egyszer-kétszer…OK, OK, egyszer) lemenj a közeli kondi- és/vagy „együtt ugrálni jó” terembe, akkor Te egy hős vagy!

Sportos viselet - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sportos viselet

Ám vannak dolgok, amik sunyi módon, a háttérből figyelve dolgoznak azon, hogy elmenjen a kedved az egésztől. Ilyenek például a sportoláshoz választott ruhák, Mert némelyik például galádul feléd vigyorog és arra csábít, hogy őt, csakis őt viseld az új hobbidhoz. Pedig lehet, hogy nem is ő lesz erre a legmegfelelőbb.

Lássuk a medvét…

…vagyis inkább vegyük sorra azokat a ruhadarabokat, amelyeket inkább ne viselj, ha sportolásra adod a fejed.

1. Szexi szoknya

Az esti zenés, táncos összejövetelen biztos tuti választás! Sportok közül a teniszhez talán még kényelmes is, de a fitnessteremben inkább felejtsd el. Állandóan azt figyelnéd, mikor, mennyire és mi kandikál kifelé. Így sem Te, sem a konditerem lelkes férfilátogatói nem tudnának koncentrálni.

2. Szuper szűk

Ami nem is olyan szuper! Ha túl szűkre szabott a „dresszed”, abban mozogni sem tudsz igazán. Továbbá valami hasonló probléma állna fenn, mint a szoknya esetében. Túl szexi lennél az edzéshez…

3. Vidám színek

Azok is nagyon jók, csak nem edzés közben! A sportolásra szánt színes nadrágodon bizony nagyon hamar meglátszik, hogy milyen keményen edzel. Éshát valljuk be, nem túl esztétikus látvány egy-egy izzadságcsík a popsi, illetve a combhajlatok környékén. „Máshol” meg még annyira sem! Válassz inkább, sportolásra valóban alkalmas ruházatot.

4. Gyönyörű hajzuhatag

Persze, szuper szexi és kívánatos lenne, ha úgy dobálnánk hosszú fürtjeinket mozgás közben, mint a filmekben a dögös főszereplők. De az élet nem egy film, itt a kibontott hajunk hamarosan verítékben úszik majd és inkább lesz zavaró tényező számunkra, mint a csábítás egyik fontos eszköze.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...