2016.11.04. 18:00:11 10597 358

Ezt látnod kell! Cuki ingyenes animációs kisfilm a Pixartól!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A mozilátogatók a Szenilla nyomában animációs mese előtt nyáron már láthatták azt a cuki kisfilmet, amit most a Disney-Pixar páros ingyenesen elérhetővé tett. A kis mese annyira aranyos és tanulságos, hogy mindenkinek látnia kell! Ha a hétvégére már nagyon elfáradtál, és jól jönne pár perc kikapcsolódás, akkor szerintünk nézd meg most azonnal!

Piper | Fotó: dailymotion.com/video/x500hyf_piper-pixar_news - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Piper | Fotó: dailymotion.com/video/x500hyf_piper-pixar_news

Nézd meg, hogyan kerekedik felül a tengertől való félelmén egy kicsi sárszalonka. :) Azt hiszem a Pixar eddigi rövid animációs filmjei közül ez a legjobb! A gyerekeket se hagyd ki a jóból, nézzék meg ők is.

Piper

Forrás: dailymotion.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink