2018.02.05. 17:49:46 12896 382

Ezt csináld utánuk! – Két srác, aki végigtáncolta Mexikót
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Méghozzá nem is akárhogy! Bevallom, én ezt a mozgásformát, táncstílust még sehol sem láttam, de érdekes, az egyszer biztos. Sőt, rendkívül szórakoztató és látványos! Legalábbis nézni, csinálni nem biztos.:-)

Vidám tánc - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vidám tánc

Mondjuk, én „kiadtam” a páromnak a feladatot: a következő, évente egyszer megrendezendő kanbulis hétvégén egy ilyen produkcióval térjenek haza. Hát, nem vagyok benne 100 %-ig biztos, hogy ők meg tudják csinálni. Az akadálya csupán a kondíciójukban, ügyességükben, és abban van, hogy hiába jó barátok ők így négyen, öten már hosszú-hosszú évek óta, sajnos nincsenek egy súlycsoportban. Elég vicces előadás lenne tőlük.:-) De a két srác „táncát” mindenképpen érdemes végignézni! Na, ezt figyeljétek!:-)

További produkcióik is látványosak! Csemegézz!

Saját csatornájukra pedig itt iratkozhatsz fel!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...