2021.03.01. 18:00:35 9214 287

Ezt a turmixot ne csak akkor idd, ha Halak a csillagjegyed!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A mélyen kreatív Halak csillagjegy arra sarkall minket, hogy szemet kápráztató dolgok kerüljenek ki a kezeink közül. Művészeti alkotásunk megnyilvánulhat egy turmix képében is, amiben az ízek és a színek kerülnek középpontba.

Acai turmix - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Acai turmix

Március hónapban ajánlott turmixunk főszereplője egy, a szőlőhöz hasonlatos, kalóriaszegény gyümölcs. Az acai pálma gyümölcse tele van értékes tápanyagokkal, immunerősítő. Az empatikus Halak pedig szívesen megosztja a többi csillagjeggyel, az ezzel a gyümölccsel készülő, egészséges ital receptjét.

Az acai turmix hozzávalói:

  • 2 csésze acai bogyó (vagy gyümölcsvelő)
  • 1 csésze banán
  • 1 csésze eper
  • 1 csésze mangó
  • 1 csésze áfonya
  • ¼ csésze (mandula)tej

A gyümölcsöket válogassuk össze úgy, hogy legalább a felük legyen fagyasztott, ezáltal igazán jó állagú italt kapunk a végén. Az frissebb ízék eléréséhez az egyes gyümölcsfajták önmagukban is használhatók - frissen és fagyasztva - vegyítve.

A turmixunkat készítsük el a szokott módon, azaz a friss hozzávalókat kockázzuk fel és a többi alapanyaggal együtt kevertessük a turmixgéppel simára. Végezetül a poharakba adagolt italt díszítsük fel az összetevőkből álló gyümölcskeverékkel. Ezeken kívül a kókusz és a granola is passzol az ízvilághoz.

Forrás: buzzfeed.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...