2021.07.15. 12:44:28 6717 229

Ezek az esküvői trendek hódítanak idén
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tavaly a koronavírus-járvány miatt nagyon sok esküvőt kellett lefújni, elhalasztani vagy csak nagyon szűk keretek között, a hivatalos részre koncentrálva lehetett ünnepelni. Ennek köszönhetően viszont ebben az évben még többen élik meg életük nagy napját. Nézzük az idei trendeket!

Esküvő, divat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Esküvő, divat

Mindenkinek egyedi az ízlése, így minden esküvő egy kicsit más, mégis évről-évre hódít egy-egy divathullám a menyegzők terén is. Idén sincs ez másként – még ha tavaly nem is élhette meg minden ara a tervezett álomesküvőjét.

Lássuk a fő vonalakat

Hetedhét országra szóló, mindent bepótló, királylányos lagzik

Az idei trend két abszolút szélsőséget képvisel – ez az egyik. Aki tavaly nem tarthatta meg a száz, esetleg többszáz fős lakodalmát, idén tudja bepótolni, kárpótlásként pedig „mindent bele” stílusban szervezi a nagy napot. Itt az összes rokon és jóbarát megünnepli együtt a pár szerelmét, igaz a klasszikus mulatós helyett ma már inkább a fancy, végtelenül elegáns, instagram kompatibilis rendezvények hódítanak. Egyre többen kérik koszorúslányaikat a menyasszony által megálmodott, egyforma színű, anyagú, sőt olykor ugyanolyan fazonú ruha viselésére. Akárcsak ezt a szokást, a lánybúcsú szokását is az Egyesült Államokból vettük át, és bár évek óta jelen van, ma már bőven akkora teret hódított magának, mint a legénybúcsú. Szóval ma már teljesen átlagos, hogy csajos, koktélozgatós wellness napot vagy hétvégét tart a menyasszony a barátnőivel, feladatokat oldatnak meg vele, azaz együtt kirúgnak a hámból- mintegy csökkentve a készülődés feszültségét. Később, a látványos lagzin, a hatalmas uszályok, a láthatatlan alapra applikált csipkék, a merész fölsőrészek és a tüll, illetve hullám-tüll szoknya a trend. Lehetőleg sok csillogással. Modern menük, az asztalon színes, vidám virágdíszek segítik a divatos esküvő sikerét.

Csendes, apró, költséghatékony esküvők

Számos frigy köttetik gazdasági előnyök miatt is, úgy, mint a CSOK igénylés, első házasok adókedvezménye stb. Ezt természetesen nem kell úgy kezelni, mintha ezek a párok nem szerelemből lennének együtt. Mindössze arról van szó, hogy a közös élet elindításához szükséges összeget könnyebb megteremteni jelenleg házasként, így akik házasodni nem szeretnének, vagy még nem tervezték, azok is fejüket adták rá. Ezek általában nagyon szűkkörű, szolid családi események, olykor egy közös ebéddel vagy vacsorával megkoronázva. A kis esküvőnek persze nem csak anyagi háttere lehet: sokan ébredtek rá az elmúlt évben, hogy a család, a legközelebbi barátok az igazán fontosak nekik, és más nem számít. Ezért inkább meghitt, szűk, de annál szeretetteljesebb közegben kívánják kimondani a boldogító igent. Természetesen ehhez passzoló miliőbe ritkán szerepel habos-babos csillogó ruha, általában visszafogott, egyszerű, sőt akár sima alkalmi ruhának is bőven beillő menyasszonyi ruhát választanak az arák.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...