2023.07.10. 17:45:09 7948 250

Ez már az örök szerelem? – 6+1 mókás jel, hogy a kapcsolatotok már nem mai „gyerek”
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Míg mások a megszokást, a rosszabb értelemben vett állandóságot, esetleg az unalmat látják egy hosszú kapcsolatban, addig sokakat egyáltalán nem rettent el annak kiszámíthatósága, megbízhatósága. Sőt, ők képesek ezeknek a „szürke” hétköznapoknak is a humoros oldalát nézni!

Vicces pár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vicces pár

És ha ez a képesség megvan egy hosszú kapcsolatban, akkor az együtt töltött napok, hetek, hónapok, évek villámgyorsan és rengeteg nevetéssel telnek majd. Mert minden apróságban meglátjátok majd a mókát és kacagást! Hogy ez mit is jelent? Körülbelül ezt:

  • Míg korábban bezárkóztál…, addig egy idő után semmi szégyellnivalót nem látsz abban, hogy a kedves párod is tanúja legyen annak, hogyan szabadítod meg az arcod a méreganyagoktól. Vagyis hogyan nyomsz ki egy pattanást, esetleg egy mitesszert, amit már nem tudsz elviselni.

  • **Amikor már minden „titkát” ismered…” Vagyis az összes jelszavát, belépési kódját tudod.:-) Ez amúgy nagyon praktikus is tud lenni, de nyilván nem szabad, hogy okot adjon a visszaélésre.

  • Amikor nem vagy rest megidézni a gyerekkorát… Nem úgy értjük, hogy tejbegrízt főzöl neki, vagy a kedvenc, gyerekkori sütijét rakod elé. Az megvan, amikor az anyuka némi nyál segítségével távolítja el az ételmaszatot a csemetéje arcáról? No, itt most Te vagy az anyuka, és a párod a csemete.:-)

  • És Te hogy kezded? Mondjuk, ha azt kérdezik Tőled, mit csinálsz a hétvégén? „Én” vagy „Mi” az első szó?

  • Konyhamalacra semmi szükség! Hiszen egy összeszokott páros tagjai nem hagyják bent a másik tányérjában az utolsó falatokat!

  • Te elkezded, ő befejezi! Ez bizony sok mindennel így van! Lehet szó egy fél mondatról, vagy éppen egy elkezdett, de be már nem fejezett házi munkáról, egyéb tevékenységről.

  • Te is mindenhogy szólítod őt? Csak éppen a nevén nem? Mert a becézés egy idő után nem ismer határokat!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mentsünk el valamit a húsvéti hangulatból! – Mondjuk ezt a szuper receptet!

Nemrég még a húsvéti nyuszit vártuk, most pedig lassan elbúcsúzunk az áprilistól is. Szerencsére a napsütés, az egyre hosszabbodó napok kárpótolnak minket ezért a kis „veszteségért”. De ha lenne kedved megidézni a néhány héttel ezelőtti ünnepi hangulatot, egy finom sütivel biztosan sikerülni fog.

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.