2023.07.10. 17:45:09 7649 249

Ez már az örök szerelem? – 6+1 mókás jel, hogy a kapcsolatotok már nem mai „gyerek”
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Míg mások a megszokást, a rosszabb értelemben vett állandóságot, esetleg az unalmat látják egy hosszú kapcsolatban, addig sokakat egyáltalán nem rettent el annak kiszámíthatósága, megbízhatósága. Sőt, ők képesek ezeknek a „szürke” hétköznapoknak is a humoros oldalát nézni!

Vicces pár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vicces pár

És ha ez a képesség megvan egy hosszú kapcsolatban, akkor az együtt töltött napok, hetek, hónapok, évek villámgyorsan és rengeteg nevetéssel telnek majd. Mert minden apróságban meglátjátok majd a mókát és kacagást! Hogy ez mit is jelent? Körülbelül ezt:

  • Míg korábban bezárkóztál…, addig egy idő után semmi szégyellnivalót nem látsz abban, hogy a kedves párod is tanúja legyen annak, hogyan szabadítod meg az arcod a méreganyagoktól. Vagyis hogyan nyomsz ki egy pattanást, esetleg egy mitesszert, amit már nem tudsz elviselni.

  • **Amikor már minden „titkát” ismered…” Vagyis az összes jelszavát, belépési kódját tudod.:-) Ez amúgy nagyon praktikus is tud lenni, de nyilván nem szabad, hogy okot adjon a visszaélésre.

  • Amikor nem vagy rest megidézni a gyerekkorát… Nem úgy értjük, hogy tejbegrízt főzöl neki, vagy a kedvenc, gyerekkori sütijét rakod elé. Az megvan, amikor az anyuka némi nyál segítségével távolítja el az ételmaszatot a csemetéje arcáról? No, itt most Te vagy az anyuka, és a párod a csemete.:-)

  • És Te hogy kezded? Mondjuk, ha azt kérdezik Tőled, mit csinálsz a hétvégén? „Én” vagy „Mi” az első szó?

  • Konyhamalacra semmi szükség! Hiszen egy összeszokott páros tagjai nem hagyják bent a másik tányérjában az utolsó falatokat!

  • Te elkezded, ő befejezi! Ez bizony sok mindennel így van! Lehet szó egy fél mondatról, vagy éppen egy elkezdett, de be már nem fejezett házi munkáról, egyéb tevékenységről.

  • Te is mindenhogy szólítod őt? Csak éppen a nevén nem? Mert a becézés egy idő után nem ismer határokat!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...