2023.02.13. 17:47:42 7429 268

"Ez majdnem szerelem volt…" - Szerelmes filmek, "majdnem" happy end-del
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem minden szerelem végződik happy end-del. Mert vannak olyan szerelmek, amiknek csupán néhány hét, hónap, esetleg egy nyár jut. És ebben az életben már nem, talán egy következőben folytatódnak majd.

Nyári szerelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári szerelem

Vannak nagy egymásra találások, ahol kevés idő adatik meg a „MI”-re. Aztán beletörődünk, elfogadjuk, hogy így alakult, és el is hisszük, hogy ennek így kellett történnie, ez így volt jó és az élet különben is megy tovább. Soha nem nézünk hátra. Soha… illetve, csak nagyon-nagyon ritkán, egy-egy pillanatra állunk meg és gondolunk arra, hogy „Mi lett volna, ha…?”. Ha ábrándozós kedvünkben vagyunk, talán el is játszunk a gondolattal, a pillanat törtrésze alatt megélünk egy másik életet, aztán mosolygunk egyet és visszatérünk a valóságba.

Valami ilyesmiről szól ez a néhány filmalkotás is, melyek tele vannak nagy pillanatokkal, mindig vágyott, de soha, vagy csak egy pillanatra elkapott boldogsággal, melyben láthatatlanul is ott lapul a „még el sem kezdődött, de már vége” érzés. Mert a szerelem, a Valentin-nap sem mindig a nagy happy end-ről, a boldog befejezésről szól.

A szív hídjai

Kaliforniai álom

Álljon meg a nászmenet!

Üzenet a palackban

Egy nap

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...