2020.09.30. 17:00:27 10503 300

Érj el jelentős változást életedben ezzel a 4+1 apró szokással!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az életünk folyamatos változás. A sikeres emberek szerint pedig az a személy, aki nem képezi magát tovább, az nemhogy nem változik, de egyenesen visszafejlődik. A legkézenfekvőbb mód pedig az önfejlesztés! Ne félj, egészen apró dolgokon való változtatás képes már eredményt hozni.

Boldog, energikus reggel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog, energikus reggel

Biztosan tudsz olyan szokásodról, amelyik nem éppen előnyös rád nézve. Itt az ideje levetkőzni ezeket, azonban adj magadnak időt. Mégpedig a gyakorlásra! Ha tartós eredményt akarsz elérni, meg kell tanulnod másképpen gondolkodni néhány önkorlátozó dologról!

1. Ne félj a visszautasítástól!

Aki nem próbálkozik, az nem is nyer! Annyival minden életterületen tartozol magadnak, hogy esélyt adj legalább egy próbával: hívd fel, add be, menj el, kérdezd meg! Mi történik, ha visszautasításra kerül sor? Semmi, keresel más utat. Ugyanakkor te is mondhatsz nemet másoknak, nem?

2. Tanuld meg, mikor aludj rá és mikor reagálj azonnal!

Hogy sem a magán-, sem az üzleti életben se kelljen tűzoltást végezni, törekedj azonnal választ adni a kisebb horderejű kérdésekre, üzenetekre. Azonban egy fájdalmasabb, vagy nagyobb dologgal kapcsolatos döntést jobb meghozni tiszta fejjel, mondjuk egy kiadós séta vagy pihentető alvás után.

3. Tartsd karban magad és pénzügyeidet!

Csend, rend, fegyelem. Na jó, hangoskodni mértékkel lehet. Törekedj a tisztaságra a környezeted és a szervezeted tekintetében is, és az anyagiak szintén legyenek átláthatók, naprakészek. Alakíts ki egy olyan napi rutint, amely nem jelent megterhelést, de biztosítja számodra a jobb fizikai és mentális (!) környezetet.

4. Indítsd összpontosítva a napod!

A hozzáállás egy nagyon csalafinta dolog. Ha az előtted álló feladatokat kalandként veszed, máris nem tűnnek legyőzhetetlen akadályoknak. A nemszeretem feladatok pedig nem a hozzáértésed, hanem a belső késztetés hiánya miatt vannak halogatva, nemde?

+1 Olvass, olvass és olvass!

Vallom, hogy mindenből lehet tanulni. Olvashatsz ezért bármit, ami kikapcsol, ami a hobbidról vagy példaképedről szól, de a munkádhoz hasznos tanulmányok sem megvetendők. Ezzel az új szokással talán kevesebb lesz a céltalan görgetéssel töltött percek száma is.

Forrás: forbes.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...