2017.11.12. 17:48:00 10096 358

Érezd a ritmust! – Apa és fia érzi, az tuti!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem egy megható videót, fotót láttam már „szerelmetes” apukákról és az ő szerelmük apró tárgyáról, a kisfiukról vagy kislányukról. Persze, az utóbbi másfél évben nem szükséges keresnem, vagy találnom ilyen pillanatfelvételeket, általában elég, ha benézek a gyerekszobába.:-)

Apa-baba tánc - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Apa-baba tánc

Mert ott aztán apa és fia nagy egyetértésben építőkockázik (persze, a gyermek építőtudományát még van hova fejleszteni, de hát valahol el kell kezdeni:-)), esetleg „csikizőversenyt” rendez (apa győz, naná, a gyermek meg csak kacag nagyokat:-)), vagy mesét olvas (általában apa a mesélő, de megesik, hogy a gyermek tart meseperceket – a kis mutatóujjával lelkesen mutogat a könyv egyik szereplőjére, és különböző hangsúllyal ismételgeti a „Dajdajdaj!” felkiáltást). Szóval, teljes a harmónia a család férfitagjai között! Ugyan eddig a tánc nem szerepelt a repertoárjukban, a videó láttán – apai ösztönzésre – lehet, kedvet kapnak hozzá!:-)

Na, ettől minden Anyuka megőrül!:-)

Csoportos tánc, lelkes táncoslábú apukák és még nem annyira lelkes gyerkőcök. Ki tudja, talán a jövő Fred Astaire-e is köztük van!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...