2017.07.30. 14:26:40 10314 286

Érdekes! - Amit a rúzsod formája elárul Rólad
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A szemünk színe, állása, körmünk formája, az, hogy milyen stílusban öltözködünk, hogy milyen frizurát vágatunk magunknak, mind utalhatnak arra, milyen személyiségek vagyunk. Érdekes, hogy különböző használati tárgyaink is sok mindent elárulhatnak rólunk. Nem kivétel ez alól kedvenc rúzsunk sem.

Rúzsok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rúzsok

Mert az, hogy milyen formájúra alakítjuk, vagy éppen nem alakítjuk rúzsunkat, lelkünk legmélyebb bugyrait is megmutatja. Na jó, ha a legmélyebbeket nem is, azért erre, arra utalhat, már ami a személyiségünket illeti.

Ha a rúzsod, vagy ajakápolód…

... furcsa formát ölt

Vagyis ha két oldalt hiányzik belőle, és csak középen ép, akkor Te egy igazi kalandvágyó, laza, az életben az izgalmakat kereső ember vagy. Mindened a változatosság és a saját utadat járod. „Kit érdekel mások véleménye? Az élet csupa szépség és izgalom!” – akár ez is lehetne a mottód.

... az egyik oldala hiányzik

Ez olyan tipikus rúzsforma, amikor az egyik oldala srégen hiányzik, ám Te korántsem vagy tipikus eset. Egy energiabomba vagy, aki életvidám, magabiztos, kreatív és nem tud nem a társaság középpontjában lenni. Magával ragadó személyiséged miatt nehéz Téged kordában tartani, a szó pozitív értelmében.

... ha a teteje teljesen sima

Akár a rúzs teteje, Te is ugyanolyan egyenes vagy az életben. Nyitott vagy mások problémáira, elmondod a véleményed, nem áskálódsz mások háta mögött, és ezt embertársaidtól is elvárod. Egy vita kellős közepén is rendkívül diplomatikus tudsz lenni.

... középen hiányos

Szenvedélyes, és érzékeny ember vagy, aki közelségre és megértésre vágyik, ám kissé fél kimutatni az érzéseit, hiszen sokat csalódott már. Ezért gyakran elrejted, titkolod az érzéseid, nehogy sebezhetővé válj, és újra sérüljön a lelked.

... szép kerek

Nagyon fontos számodra, hogy milyen hatással vagy másokra, és igyekszel minden téren a legjobbat kihozni magadból. Szeretnél Te lenni a legjobb anya, feleség, barátnő, és tudod is, hogyan valósítsd meg ezeket a terveidet. Semmit nem bízol a véletlenre, és minden porcikáddal a harmóniára törekszel.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...