2017.07.30. 14:26:40 8944 281

Érdekes! - Amit a rúzsod formája elárul Rólad
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A szemünk színe, állása, körmünk formája, az, hogy milyen stílusban öltözködünk, hogy milyen frizurát vágatunk magunknak, mind utalhatnak arra, milyen személyiségek vagyunk. Érdekes, hogy különböző használati tárgyaink is sok mindent elárulhatnak rólunk. Nem kivétel ez alól kedvenc rúzsunk sem.

Rúzsok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rúzsok

Mert az, hogy milyen formájúra alakítjuk, vagy éppen nem alakítjuk rúzsunkat, lelkünk legmélyebb bugyrait is megmutatja. Na jó, ha a legmélyebbeket nem is, azért erre, arra utalhat, már ami a személyiségünket illeti.

Ha a rúzsod, vagy ajakápolód…

... furcsa formát ölt

Vagyis ha két oldalt hiányzik belőle, és csak középen ép, akkor Te egy igazi kalandvágyó, laza, az életben az izgalmakat kereső ember vagy. Mindened a változatosság és a saját utadat járod. „Kit érdekel mások véleménye? Az élet csupa szépség és izgalom!” – akár ez is lehetne a mottód.

... az egyik oldala hiányzik

Ez olyan tipikus rúzsforma, amikor az egyik oldala srégen hiányzik, ám Te korántsem vagy tipikus eset. Egy energiabomba vagy, aki életvidám, magabiztos, kreatív és nem tud nem a társaság középpontjában lenni. Magával ragadó személyiséged miatt nehéz Téged kordában tartani, a szó pozitív értelmében.

... ha a teteje teljesen sima

Akár a rúzs teteje, Te is ugyanolyan egyenes vagy az életben. Nyitott vagy mások problémáira, elmondod a véleményed, nem áskálódsz mások háta mögött, és ezt embertársaidtól is elvárod. Egy vita kellős közepén is rendkívül diplomatikus tudsz lenni.

... középen hiányos

Szenvedélyes, és érzékeny ember vagy, aki közelségre és megértésre vágyik, ám kissé fél kimutatni az érzéseit, hiszen sokat csalódott már. Ezért gyakran elrejted, titkolod az érzéseid, nehogy sebezhetővé válj, és újra sérüljön a lelked.

... szép kerek

Nagyon fontos számodra, hogy milyen hatással vagy másokra, és igyekszel minden téren a legjobbat kihozni magadból. Szeretnél Te lenni a legjobb anya, feleség, barátnő, és tudod is, hogyan valósítsd meg ezeket a terveidet. Semmit nem bízol a véletlenre, és minden porcikáddal a harmóniára törekszel.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Farmer kalauz, hogy tudd melyiket hova és hogyan

Talán túlzás nélkül lehet azt állítani, hogy nem sok olyan ember él a bolygónkon, akin ne lett volna farmer legalább egyszer valamilyen formában. A bűvös hatvanas évek óta gyakorlatilag töretlen népszerűségnek örvend mindenhol. Örökké képes a megújulásra és soha nem megy ki a divatból. Gyakorlatilag mindenféle ruhadarabot készítenek már farmer anyagból – talán fehérneműt nem – és a kiegészítők piacát is meghódította.

Vess véget a menstruációs migrénnek!

Azok a napok sok vicc tárgyai, de azok a napok sok nőtársunk számára fele sem tréfa! Puffadás, görcsölés, ingerlékenység és fejfájás kísérhetik a női ciklust. Sajnos ez a természetes élettani folyamat a nők jelentős részét különösen súlyosan érinthetik. De nem kell beletörődnünk a lüktető fejfájásba!

Adakozni jó, de szeretni ki fog?

A karácsony és a téli időszak évről évre előhozza, kidomborítja az érzelmeket. Ki azért néz magába, mert a családjáért hálás, ki pedig azért, mert már nem maradt esetleg senkije. Nehéz és mégis szép évszak ez, minden őrült év végi hajtásával és ünnepével egyetemben. Mindenki próbálja az ünnepekig lezárni azt, amiről úgy érzi, már nem hurcolhatja át az új esztendőbe. Mindenki igyekszik letenni a terheit. Ezek a terhek bizony nem csak fizikaiak és nem csak munkával és pénzügyekkel kapcsolatosak. Elég gyakran olyan nyomasztó lelki problémák, amelyek ilyenkor fokozottan tűnnek fel, és derül ki, hogy egész évben csak próbáltunk nem odafigyelni rájuk.