2024.08.09. 17:45:25 6173 196

Elvesztél a véleménycunamiban? – Az övükét tényleg vedd komolyan!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Abban a véleménydömpingben, ami manapság körülvesz minket, nem egyszerű eligazodni. Kinek a véleménye számít? Miért nem segít senki? Miért szól bele mindenki? Kinek higgyek? Kinek ne? És úgy általában: érdemes-e bárki véleményével is foglalkoznom, akár rombol, akár épít vele?

Hangulatok Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hangulatok Fotó: 123rf.hu

Bizony, be kell kapcsolnunk egy erős szűrőt, mert ezeknek a segítő, olykor pedig nagyon is bántó véleményezőknek nem érdemes minden esetben hinnünk. Hogy kinek a szavára adhatunk? Szerintünk az övükére mindenképpen!

Jóban vagytok?

Ez nem is lehet kérdés, hiszen az ember a főnökével nem árt, ha jó kapcsolatot ápol, de legalábbis normális hangnemben tudnak beszélni egymással. No, hát ha valakinek a véleménye fontos, az ő lesz! Ha magánemberként a magánéleteddel kapcsolatban nem is fogadod meg a tanácsát (de nem is osztod meg vele életed fontos eseményeit), az teljesen rendben van, de a munkával kapcsolatos kritikát érdemes tőle elfogadnod.

Nem véletlenül őt választottad!

A párod, szerelmed véleményére mindenképpen érdemes odafigyelni. Ő az, aki ismer Téged, ismeri a helyzetet, amiben éppen benne vagy, így kívülről, ha nem viszik el az érzelmei, akár objektíven is látja az éppen aktuális helyzetet!

Ha már a legjobb!

Az emberek mellett nem véletlenül maradnak azok a legjobb barátok, akik mindig, minden helyzetben szeretettel fordulnak felénk, de emellett őszinték is, hiszen egy barátságban ez az egyik legfontosabb! Ha egy ilyen barát van melletted, szinte biztos, hogy az ő véleménye (legyen az az adott helyben negatív vagy pozitív Rád nézve) lényeges lesz számodra!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...