2018.07.07. 10:55:35 12911 362

Előtted a nyaralás? – Csemegézz ezekből a jópofa trükkökből!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Elérkeztünk a nyár utolsó hónapjához, ám a forró évszaknak még messze a vége – legalábbis bízzunk benne. Vannak olyan szerencsések, akik előtt még ott állnak a nyaralás, a pihenés szuper napjai. nyugi, már csak pár nap, és Te is lazíthatsz!:-)

Nyaralás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyaralás

Ha amúgy is kedveled, vagy esetleg anyagi megfontolásból választanád a kisebb költségvetésű appartmanos, kempinges, esetleg a kalandos sátras nyaralást, vannak trükkök, amikkel megkönnyítheted a pihenésed napjait – már ha okozhat bármi is nehézséget a nyaralásod édes napjai alatt. Íme, néhány tipp a 5-Minute Crafts jóvoltából.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...