2018.10.18. 17:31:55 13070 336

Elő a porszívót és… táncolj! – 4+1 takarítós-bulizós dal
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mintha tegnap lett volna, hogy túlestünk a tavaszi nagytakarítás okozta sokkon, máris itt van a következő, tél előtti „nagy menet”, az őszi nagytakarítás. Sajnos, nincs mit tennünk, a feladat elől nem bújhatunk el, úgyhogy elő a takarítószerszámokat… és a ritmusérzékünket!:-)

Tánc és takarítás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tánc és takarítás

Mert takarítani nem a legfelemelőbb, de zenére takarítani, no, az már egy kicsivel jobb. Mivel tippeket már kaphattál tőlünk az őszi nagytakarításhoz is, most néhány igazán motiváló, de legalábbis pörgős dalt gyűjtöttünk össze, hogy könnyebben menjenek a munkálatok! Figyelem, a lista bátran bővíthető!:-)

Animal Cannibals: Takarítónő

Girls Aloud: Jump

Queen: Don't Stop Me Now

Jennifer Lopez: Ain't Your Mama

George Michael: Freedom!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...