2023.07.29. 13:58:49 6504 223

Elő a karikával! – 4+1 ok, hogy (újra) kezdj egy „hulahoppozni”
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Legtöbbünknek gyerekkorából ismerős, nagyrészt valamilyen szabadidős tevékenység, játék, vagy éppen a testnevelésóra egy igen fontos kelléke volt a hulahopp karika. De attól még, hogy felnőttünk, nem kell a karikát a sarokba hajítanunk! Mondunk néhány igencsak nyomós okot, amiért érdemes újra használnod.

Rendszeres sportolás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rendszeres sportolás

Nyilván nem sorversenyek egyik kelléke lesz, hanem a legújabb, legmenőbb és a legsokoldalúbb sporteszközeid egyike.

Ragadj hulahopp karikát, mert…

... több pénz marad a pénztárcádban!

Az edzőterem házhoz jön! Nem kell drága kondigépekre, fitnessteremre költened, és még csak ki sem kell mozdulnod otthonról, hogy fitt és feszes marad. A hulahoppozáshoz egy hagyományos karika is megteszi, de létezik már nehezített vagy súlyozott változat is.

... „kiegyensúlyoz”!

Vagyis, jó hatással lesz az egyensúlyodra, koordinációdra! Ahhoz, hogy a karika a helyén maradjon, és ne essen mondjuk az első, vagy a második körben a földre, a has, a derék, a lábak és a csípő izmainak összehangolt munkájára lesz szükség.

... „ég a zsír!”

Ki gondolná, hogy ez az egyszerű mozgás milyen fárasztó és izzasztó tud lenni! Pedig nagyon is, a karika derék körüli mozgatása szuper zsírégető hatással bír! Ugye, milyen jó lehet ilyen egyszerű, de nagyszerű mozdulatokkal haladni az ideális testsúly felé?

... vékonyabb lesz a derekad!

A napi rendszeres hulahoppozás remekül edzi a törzsizmaidat, aminek köszönhetően derekad egyre vékonyabb lesz majd! Plusz pont, hogy a megerősített core izmaidnak köszönhetően a derékfájásod is megszűnhet, enyhülhet.

... elkerülheted a cukorbetegséget!

És még a vérnyomásod sem rakoncátlankodik majd! A folyamatos, kitartó mozgás jó hatással lesz a szívedre és a keringésedre, tréningezi, karbantartja őket. Ugye, hogy megéri ezt a mozgásformát gyakorolni, hetente akár többször is?

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...