2021.01.14. 15:38:04 8658 235

Elmélyülnél? 3+1 meditációs alkalmazás a belső békéért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az elme tevékenységét felfüggesztve felébreszthetjük tudatunkat! A meditáció megnyugtatja a folyton elfoglalt agyunkat, és segít rendezni gondolatainkat. Ha túlterheltnek érezzük magunkat, akkor is érdemes lenne időt szakítanunk rá, hogy jobban tudjunk összpontosítani. A mobilunk majd levezeti a gyakorlatot!

Mobiltelefon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mobiltelefon

A meditatív befelé fordulás mindenki számára hasznos, aki hajlandó gyakorolni azt. Most, hogy korlátozások között élünk, a meditációt is leginkább otthon tudjuk megtanulni. Ebben segítséget nyújthatnak a mobilunkra letölthető alkalmazások. Kis ízelítő a bő kínálatból:

1. Megfizetett nyugalom - TARA

A könnyed vagy mély vezetett meditációk a kezdők és a haladók igényeit is kielégíthetik, ha szabadulnának a szorongástól és a stressz káros hatásaitól, de másféle kategóriát is választhatunk; pl. meditálhatunk a szerelemért is. A felhasználók külön szeretik, hogy a meditációs szövegek alá maguk választhatják ki a háttérzenét.

2.Prána Légzés: Lazíts, Meditálj

Ősi hagyományok és modern tudomány egy alkalmazáson belül! Már az ingyenes alap verzió is nagyon jó kiindulási alap lehet számunkra, hiszen a légzési mintákat már így önmagunkra tudjuk szabni. Személyes fejlődésünk pedig jól nyomon követhető az ábrákon. Lehet, hogy nem is lesz szükség a fizetős Guru verzióra?

3. Minimális angoltudással - Pihentető gyertyák

A kandallóba bámulás nem mindenki számára elérhető, de gyertyalángokat nézhetünk! A képi világhoz relaxációs zene társul, amely minden korosztály számára ellazító hatású. A tárolt dallamokhoz a természet hangjait is tetszés szerint társíthatjuk. Az offline és a háttérben is működő app alváshoz és meditációhoz egyaránt használható.

+1 Insight Timer

Az angolul jobban értők számára ajánlható ez az ingyenes (néhány extra funkció fizetős csak) app. Előre rögzített, különböző hosszúságú vezetett meditációk közül választhatunk a programban, amely lehetővé teszi az előre haladásunk ábrázolását is.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...