2021.05.30. 17:45:49 8920 212

Éljenek a gyerkőcök! - Filmek arról, milyen (jó) gyereknek lenni!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Gyereknek lenni jó! Nem mindig könnyű, nem mindig egyszerű, de jó. Persze, mikor benne vagyunk az adott életkorban, nem igazán értékeljük, milyen jó dolgunk is van. Felnőttként pedig alig-alig emlékszünk, nekünk mi nem tetszett a gyereklétben.:-)

Gyereknap - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyereknap

Gyerekként nem szerettük a szüleink által felállított „szabályokat”, melyek valójában minket védtek, és biztonságot adtak. Utáltuk a délutáni alvást, meg úgy általában az alvást, mert felesleges időtöltésnek gondoltuk. Az evésről már ne is beszéljünk! Pláne, ha éppen valami nekünk nem tetszőt kellett (volna) elfogyasztanunk… :-) Ha szeretnél kicsit visszatérni a gyereklétbe, „nosztalgiázz” filmekkel az elmúlt korszakról!

Nem férek a bőrödbe

Egy kisgyereknek sem mindig könnyű, hát még egy kamasznak! No meg a kamasz anyukájának sem egyszerű. A film főszereplői vannak olyan szerencsések(?), hogy néhány napra egymás bőrébe bújhatnak. És ebből jönnek a nagyon vicces bonyodalmak!:-)

Charlie és a csokigyár

Nagy igazság, hogy a gyereknél őszintébb lény nem nagyon van a világon. Valódi tükrök, a körülöttük élő felnőttek tükörképei. Az igazságot pedig a szemünkbe mondják vagy mutatják, a viselkedésükkel – akár jól esik ez nekünk, akár nem. A film főhősei is tükrök és kegyetlenül őszinték.

Hirtelen 30

Az ember tényleg akkor tudja meg, milyen jó gyereknek lenni, amikor már felnőtt. Pláne, ha ez egyik pillanatról a másikra történik.

A kölyök

Érdekes, hogy egy gyermekkor mennyire előre tudja vetíteni a későbbi sorsunkat. Ennél már csak az az érdekesebb, hogy sokszor mennyire nem. Vajon gyermekkori énünk mennyire csodálkozna rá a mostani önmagunkra? Valami ilyesmit boncolgat ez a film is, Bruce Willis-szel a főszerepben.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...