2022.04.04. 11:00:00 6418 235

Éljen a kikelet! – 3+1 gyors tavaszi dekorációs tipp
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan február utolsó, március első napjaiban a tél még megmutatta zordabbik felét, azért most már igyekszünk bizakodónak lenni, hogy ékezik a tavasz. Ha az időjárás nem is mindig mutatja a szebbik arcát (mint például mostanság), mi már otthonunkban készülhetünk a tavaszra! Dekorációs tippek jönnek!

Tavasz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tavasz

Csak semmi bonyolultra ne gondoljunk! Néhány apróság, és a tavasz szelleme máris átjárja otthonod!

Ne legyen harsány, de legyen színes!

Ha a karácsonyfán sem veted meg, talán tavaszi dekorációs elemként is szeretni fogod a színes fényfűzéreket! A harsány színek helyett törekedj inkább arra, hogy a visszafogott pasztellszínek közül válassz! Hidd el, így is díszíti majd az otthonod!

A kényelem is fontos!

Bizony, és ezt puha párnákkal érheted el! Válassz a díszpárnáidhoz színes, virágos huzatot és költöztess így egy falat tavaszt a nappalidba!

Az illat is számít

A dekoratív, illatos gyertyák nem csak télen, de tavasszal is díszíthetik otthonod. Szintén a pasztellszínek közül érdemes válogatnod. A gyertyák illata pedig minél virágosabb, annál jobb!

Ne vesd el az átlátszót!

A nagyobb méretű üvegkaspók, akár tavaszt idéző virágokkal, akár kiültetésre váró hagymásokkal sokat dobhat a tavaszváró dekorációdon!

Ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.

Ismered a világ legjelentősebb szimbólumait és azok hátterét?

A szimbólumok társadalmi életünk fontos elemei, amelyek különféle megjelenési formákat ölthetnek magukra a hétköznapi közlekedési jelzésektől az üzleti szférában megjelenő márkaépítő logókig. Találkozhatunk velük a szavak, jelek, alakzatok, színek, karakterek formájában, melyek mindegyike valamilyen elvont fogalom, eszme képviselőjeként, egyfajta vizuális történetmondóként tartható számon. Minden szimbólum mögött lebilincselő háttértörténet lapul. Ismered ezeket?

Mióta ünnepeljük a születésnapokat?

A modern társadalomban teljesen szokványos személyes ünneppé lett születésnapokat a történelem előtti civilizációkban kizárólag a kiváltságosok tarthatták meg. A születésnapi rituálék ugyanis csak az uralkodók és nemesek számára fenntartott eseményekként voltak számon tartva. Eredetileg leginkább az élet körforgására emlékeztető jelentését tartották számon. Több kultúrában pedig a közösség összetartozásának szimbólumaként szerepelt, amikor az egyén – mint a csoport fontos tagja – érdemeit, közösségben betöltött szerepét ugyancsak értékelték. Ezek a visszajelzések idővel a családi és szociális ceremóniák szerves részévé váltak, amikor az ünnepelt pozitív visszajelzéseket kaphatott magáról.