2022.07.25. 11:00:13 6460 223

Elindultál úton? Ne add fel! – 3 tipp, ha abbahagynád a dohányzást
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha megszületik az elhatározás, hogy abbahagyjuk a dohányzást, az már fél siker. Elindulni az úton sem egyszerű, hát még rajt maradni, hiszen 1000 és egy tényező akadályozhat minket célunk elérésében. De érdemes kitartani, egészségünk, szervezetünk hálás lesz ezért!

Leszokás a dohányzásról - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Leszokás a dohányzásról

Vannak tényezők, melyek könnyen megingathatnak minket. Szerencsére mindenre van megoldás!

  • Légy erős! Mielőtt belevágsz a leszokás folyamatába, jobb, ha tisztában vagy vele, hogy bizony lesznek helyzetek, amiben nem lesz egyszerű ellenállni a kísértésnek. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak olyanokra, mint például közös reggeli kávézás a kollégákkal. Ha nem szeretnél lemondani ezekről az eseményekről, minden akaraterődre szükséged lesz, hogy ellenállj a kísértésnek. De higgy magadban, és főleg abban, hogy megéri a lemondást.

  • Győzd le a sóvárgást! Bizony, akadnak majd olyan helyzetek, akár stresszes szituációk, amikor majd’ megveszel egy szál cigiért! Ilyenkor keress valami pótcselekvést, ami eltereli a figyelmedet, például hívd egy ismerősöd, vagy írj meg egy fontos üzenetet.

  • Végy egy mély levegőt! Ha feladnád, állj meg egy pillanatra, tudatosítsd magadban, miért jó neked, ha leteszed a cigarettád, végy egy nagy levegőt és folytasd tovább!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...