2019.10.06. 17:40:04 10131 313

Éleszd újjá a farmered! – Tippek az örök kékhez
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha van olyan ruhadarab, amitől nehezen válunk meg, az a farmer. Hiába hever a szekrény alján már évek óta egy-egy régen kedvelt, de manapság alig-alig, vagy inkább soha nem hordott példány, egyszerűen nem bírjuk leselejtezni.

Farmer - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Farmer

Mert bízunk benne, hogy még divatba jön, esetleg, reménykedünk, hogy még egyszer ránk jön, belefogyunk. Vagy csak annyi szép emlék fűz hozzá, hogy egyszerűen nincs szívünk továbbadni. Ha Te is ennyire ragaszkodsz az elnyűhetetlen darabhoz, de megválni nincs szíved tőle, hát hasznosítsd újra! Készíts belőle egyszerű, de nagyszerű, és mindenekelőtt rendkívül hasznos darabokat!

És ha még több farmeres trükkre lenne szükséged, íme, még egy kis inspiráció:

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...