2021.08.02. 17:47:20 8958 234

Elég a hőségből! – Hűsítő filmes válogatás
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az addig oké, hogy nyár, meg napsütés, de az normális, hogy az ember lányának néha olyan melege van, hogy a bőrét is levetné? Sajnos vagy nem sajnos, de igen. Végülis erre vártunk, nem igaz? De mivel hűtsük még magunkat, ha már tényleg mindent bevetettünk?

Jég - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Jég

Megvolt a jegestea, a jeges víz, a hideg zuhany, megy a légkondi, a ventilátor meg minden más is. Szerencsére van még egy megoldás, amivel hűthetünk magunkon! Nézz jeges, hideg filmeket! Ha vizuális típus vagy, akkor meg aztán tuti a siker!

Hűsítő jeges filmalkotások

Jég veled!

Holnapután

Everest

Noé

Waterworld - Vízivilág

Ötlet: port.hu

Videók forrása: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...