2021.12.20. 11:00:12 6856 213

Elcsúsztál a karácsonyi készülődéssel? – Nincs minden veszve! Szuper ötletek videón!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már megint beúsztál a karácsonyi készülődéssel? Az ajándékok már megvannak (nagyjából), kitaláltad mi lesz a menü, de a dekorációval még sehogy sem állsz? Néhány díszt is pótolni kellene, de idén jó lenne valami saját készítésű? Nyugi, még van időd!

Karácsonyi dekoráció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi dekoráció

Nekünk pedig van néhány ötletünk, mivel is dobhatnád fel idén az otthonod! A saját készítésű dolgoknál pedig nincs is jobb! Úgyhogy hajrá!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...