2016.03.05. 14:31:46 13555 394

El a kezekkel! – Szépségápolási cuccok, amiket ne adj és ne kérj kölcsön
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Igazi irgalmas szamaritánus hírében állsz, aki mindenét örökbe, de legalábbis kölcsönbe adná bárkinek? Esetleg azok közé tartozol, akik valamit mindig otthon felejtenek, így muszáj elkunyizni a másik tollát, fésűjét, esetleg valamilyen sminkcuccát? Akár a jószívűség, akár a túlzott feledékenység járhat bizonyos következményekkel…

Sminkcuccok kölcsönbe? - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sminkcuccok kölcsönbe?

Nem is gondolnád, milyen veszélyt rejt magában egy kölcsönkapott vagy –adott dolog…

... szemhéjfesték, szempillaspirál

A szemünk igen érzékeny, ezekkel a csereberékkel könnyen összeszedhetünk valamilyen bacit. Van, akinek a látószerve teljesen immunis ezekre az „apróságokra”, míg mások azonnal reagálnak a „betolakodókra”.

... borotva

Ha annyit mondunk, hogy az apró vágások miatt keletkező sebekből vér maradhat a pengén, valószínűleg nem kell tovább indokolni, miért érdemes csak saját használatra megtartani a borotvánkat.

... smink- vagy púderecset

A baktériumok előszeretettel tartanak gyülekezőt az ecseteden, amik irritálhatják az érzékeny bőrödet, sőt, gyulladást is okozhatnak. Mosd rendszeresen az ecsetedet és ha lehet, ne kérd kölcsön mástól, illetve Te se add oda másnak.

… rúzs

Az ajkak vékony bőre jó táptalaja lehet különböző baktériumoknak, többek között a herpeszt is okozó „baciknak”. Az lehet, hogy a kölcsönkapott vagy –adott rúzs az aktuális pillanatban mesés ajkakat varázsol Neked, később viszont rengeteg bosszúsággal és sebekkel „hálálja meg” feledékenységedet vagy jószívűségedet.

... krémek

Legyen az arckrém, vagy bármilyen tégelyes csodaszer, az ujjunkról könnyen juttathatunk különböző bacilusokat a krémbe, úgyhogy ügyeljünk arra, hogy mindig tiszta kézzel nyúljunk bele a dobozba. Ugyanez történhet, ha mások használnak a Te krémedből. Mindenki használja a sajátját, az a biztos.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...