2019.09.16. 10:52:08 12433 319

Ékszerek, házilag! – Így bővítsd a repertoárod!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hiszem, nálunk, nőknél a „Nincs egy rongyom sem!” panasz után a legnagyobb fájdalmunk, hogy ehhez a sok nem létező rongyhoz csak alig-alig akad egy-egy hozzápasszoló ékszer. Mert persze, hogy kell, vagyis nem árt, ha van otthon minden létező színben egy-egy pár fülbevaló, nyaklánc, karkötő…

Fülbevalók - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fülbevalók

A dolog megoldható, ha van a közelben egy vagy éppen több bizsubolt. Esetleg, ha érzel magadban némi kreativitást, ügyességet, elszántságot, készíthetsz magadnak is ékszereket. Ha ötlet híján lennél, a lenti videó segítségedre lehet!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...