2022.12.31. 10:59:18 6030 219

Egyedül búcsúztatod az óévet! – Ne bánkódj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már mindenki javában készülődik az esti bulira, csillogó rucik, extrém frizurák, vagány sminkek már várják, hogy vidáman, kisebb vagy nagyobb társasággal búcsúztassák az óévet. Te idén egyedül töltöd az év utolsó éjszakáját? Mutatjuk, miért nem érdemes emiatt bánkódnod!

Buli egyedül - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Buli egyedül

Ez csupán egy este, és bárhogy is teljen, holnap ugyanúgy felkel majd a nap, új nap, sőt új év kezdődik. Ha most még nem is érzed így, hidd el, megvan az előnye annak is, ha ma bulizás, szórakozás helyett otthon pihensz.

  • Csak semmi macskajaj! Ugyan az esti alkoholizálás okoz némi jókedvet, felszabadultságot, ám a másnap nagyon tud fájni. Ugyan egyedül is el lehet kortyolgatni néhány pohárkával, a macskajaj valószínűleg elkerül majd.

  • Utazni jó, de… Bizony, utazni jó, csak nem egy áttáncolt éjszaka után! Bármilyen járművel mész haza, ha nem az otthonod közelében bulizol, bizony nem ez lesz életed legkellemesebb útja.

  • Ha az út nem is hosszú… Taxit fogni szilveszter éjszaka szinte lehetetlen, gyalog hazatipegni, például magassarkúban pedig nem valami kellemes. Kinek hiányzik ez?

  • Nem bírod a durrogtatást? Akkor igazán üdítő lesz, hogy idén nem kell kint állnod a hidegben, miközben a többiek a petárda durrogtatásnak örvendeznek nagyokat.:-)

  • A DJ mindig a Te kedvencedet játssza majd! Végre senki nem szól bele, mi is szóljon a hangfalakból, arra táncolhatsz, amire csak akarsz!

  • Spórolásnak sem utolsó! Méregdrága italok, még drágább ételek, a taxiról (ha egyáltalán tudsz fogni egyet) meg már ne is beszéljünk! No, az a pénz, amit ilyenkor elköltenél, mind nálad marad és az új évben valami sokkal hasznosabbra is költheted majd.

Forrás: goodstuff.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...