2019.07.12. 14:54:39 8176 289

Egy könnyű reggeli a Rákokkal: Itt a trópusi zabkása!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A legkönnyebben nyáron étkezhetünk egészségesen, hiszen csak úgy dúskálunk a frissebbnél friss alapanyagokban. Hmmm, finom, lédús és színes ételeket a tányérra! A Rákok jóvoltából az unalmas, de annál szuperebb reggeli, a zabkása is nyári köntöst kap. Ízre fel!

Mangó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mangó

A Rák jegyűek kedvenc reggelije azért annyira jó, mert egy kis kreativitással és kísérletezéssel szinte végtelen variációban előállítható! Könnyedén krémesíthető kókusztejjel, és a változatos textúrák eléréséhez gazdagítható kókusz és mangó darabokkal. A tejmentes recept tejallergiások kedvence is lehet:

Trópusi zabkása 10 perc alatt!

Hozzávalók:

  • Kókusztej vagy kókuszkrém,
  • nagy szemű zab,
  • só,
  • 2 tk. cukrozatlan kókuszforgács/tányér,
  • mangó felkockázva.

A megszokott kis edényünkben kezdjük el felfőzni a kókusztejet. Amikor elkezd forrni, adjuk hozzá a zabot, majd szórjunk a kásába egy kevés sót. Ezután vegyük is le a lángot, és lassú tűzön főzzük krémes állagúra a kását. Ez kb. 5 perc alatt be is következik.

Eközben egy kis serpenyőben mindennemű folyadék vagy zsiradék nélkül pirítsuk 2-3 perc alatt aranybarnára a frissen leszelt kókusz-szeletkéinket. tegyük mindezt alacsony lángon, hogy a vékony kókuszpelyhek ne égjenek oda.

A kellően krémes és mennyeien édes zabkásánk tetejét díszítjük nekünk tetsző arányban a pirított kókusszal és a kis kockákra feldarabolt, friss mangóval.

Forrás: delish.com/cooking/recipe-ideas/recipes/a44492/tropical-oatmeal-recipe/

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...