2019.09.23. 17:48:50 19562 291

Egy hajcsat, 24 frizura – Videó gyors és egyszerű frizurákhoz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár szeretem a hosszú hajamat, már többször kacérkodtam a gondolattal, hogy (újra) rövidre vágatom. Ugyanis hiába a hosszú sörény, ami a frizurakészítést illeti, nem állok túl jól. Legtöbbször néhány hajgumival, vagy éppen egy hajcsattal elintézem az aznapi hajviseletemet.

Frizura - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Frizura

Apropó, hajcsat! Ti tudtátok, hogy egyetlen nagyobb méretű csat, no és persze még néhány kiegészítő segítségével remek frizurákat készíthettek magatoknak? Nézzétek csak ezt a videót!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...