2019.01.03. 17:41:40 9287 313

Egészséges szendvicsek az év végi dorbézolás után? Jöhet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tegye fel a kezét, akinek a tavaly év végi ünnepek alatt sikerült betartani a „Nem eszek összevissza mindent!”, „Nem eszek túl sokat!”, „Idén karácsonykor/szilveszterkor kevesebbet nassolok!” és az ehhez hasonló, magának tett ígéreteit? Hm, nekem sem! Úgyhogy legyen a január az odafigyelés hónapja!

Szendvics - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szendvics

Figyeljünk arra, mit és mennyit eszünk, fogyasszunk elegendő folyadékot, tányérunkon megfelelő arányban legyenek a szénhidrátok, zsírok, fehérjék. No, és persze az sem árt, ha tudjuk, miből készült a reggelink, ebédünk, vacsoránk, szóval, lehetőleg főzzünk minden nap, de legalábbis minden másnap. De jó lenne! A hozzávalókhoz mindenképpen írjunk fel még egy kis időt, mert ehhez bizony az kell!

Ne bonyolítsuk túl!

Ha minden nap nem is sikerül főznünk, egy-egy jól sikerült, gazdagon megpakolt szendvics kihúzhat minket a csávából! Csak az összetevőket kell jól összeválogatnunk, és már kész is a gyors és egészséges finomság! Mondjuk, mint ezek a videóban szereplő szuperszendók!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...