2023.01.08. 10:58:51 7252 273

Egészséges önbizalom! – Te rendelkezel vele?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokan összekeverik az egészséges önbizalmat a nagyképűséggel, egoizmussal, és aztán persze nem is mernek kellően magabiztosnak tűnni, mert attól tartanak, mások félreértik ezt. Pedig nagy a különbség a két dolog között!

Önbizalom - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Önbizalom

Hogy megtudd, rendelkezel-e megfelelő mennyiségű önbizalommal, fusd át a lenti listát, és hamar kiderül.

Nem félsz tőle

Ahogy a társasági életre, úgy a magányra, a saját magunkra szánt időre is szükségünk van. Ha szeretsz egyedül lenni, vagyis nem félsz attól, hogy egyedül kell lenned, az azt jelenti, hogy bízol önmagadban.

Nem küzdesz érte

A kevés önbizalom egyik jele lehet, ha valaki állandóan a középpontban akar lenni, és kívülről várja a megerősítést saját magával kapcsolatban. Ha Te nem szorulsz ilyenekre, mert tisztában vagy az értékeiddel, a jó és rossz tulajdonságaiddal, nem akarsz mindenáron kitűnni a többiek közül, az arra utalhat, hogy igenis bízol magadban, a képességeidben.

Van hozzá bátorságod

Azt gondolod, az az igazán erős, az az igazán magabiztos, aki mindent maga old meg és nem fogadja el, sőt, nem is kéri mások segítségét? Nagyot tévedsz! Az, hogy másokban bízol, azt jelenti, hogy saját magadban is!

Ilyet is tudsz!

Azt hiszed, ha egyszer egy kérésre nem-et mondasz, akkor azzal elvágtad magad a másik félnél? Ez nem igaz! Ha tudsz nem-et mondani, az annyit jelent, hogy bízol magadban annyira, hogy tudod: akkor is fontos maradsz a másik számára, ha nem teljesíted minden kérését, kívánságát! Pláne, ha az éppen a Te rovásodra menne!

Képes vagy beismerni?

Igen, azt, hogy hibáztál? Hogy Te sem vagy tökéletes? Az önbizalom nem azt jelenti, hogy mindig mindent a legtökélesebben csinálunk, hogy soha nem hibázunk. Nagyobb belső erőre vall az, ha képesek vagyunk elismerni, hogy tévedtünk valamiben, elrontottuk valamit.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...