2020.08.20. 07:40:29 11410 323

Egészséges energizáló italok – Hogy a nap végére is maradjon energiád!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kávé mértékkel fogyasztva fejti ki egészséges hatásait, azonban estefelé már ne fogyasszuk, ha szeretnénk jól és sokat aludni. Ezért mindazoknak, akik az egész napos hajtás után szeretnének még tovább pörögni van egy jó hírünk! Az energiaitalok helyett találni egészségesebb alternatívát!

Gyümölcsös smoothiek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyümölcsös smoothiek

Ami pedig a legjobb, hogy hűtve fogyasztva kellemesen le is fognak hűteni ezek az energiadús italok! Elkészítésükkor pedig lényegében szinte csak egy kicsit aprítani, majd végül turmixolnunk kell! Főszerepben meglepő módon az alma lesz

Zöld teás smoothie

A lefőzött, majd kihűtött zöld teában oldjunk fel mézet és adjunk hozzá fahéjat, némi extra zöld tea por is mehet bele, ha szükségesnek érzed a még további frissítést.

Kalóriaszegény „zöld” smoothie

A rengeteg energiát adó italhoz uborkából, spenótból, petrezselyemből és zellerből kell egy klasszikus smoothie-t készítenünk, amely ráadásként még az anyagcserénket is élénkíteni fogja!

Almás turmixok:

1. Méregtelenítő turmix áfonyával és almaborecettel

1 ek. nyers almaborecet, egy marék áfonya és fél citrom frissen facsart leve kerül bele a fogyasztandó vizünkbe, turmixolni kell csak. Az energiát adó nedű bátran ajánlható bármely fizikai megerőltetés előtt.

2. Almás turmix céklával és zellerrel

A névadó almát, céklát és zellert az ízlésednek megfelelő arányban turmixold össze, majd bolondítsd meg egy fél citrom levével. Ez az ital akkor a legjobb, amikor hosszabb távon kell az erőnlét.

3. Almás turmix citrommal és gyömbérrel

A pikánsabb ízű ital nemcsak energizál, de májtisztító hatással is bír, ezért a 3 alapanyagból -szintén neked tetsző arányban – álló turmix akkor is elkészíthető, ha éppen macskajajtól szenvedsz.

Forrás: speed-fit.hu/energizalo-italok/

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...