2024.06.02. 12:30:35 5975 218

Ede, de bedezodoroztad magad! – És mindent jól csináltál?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyáron a hőmérséklet emelkedik, és vele együtt az izzadás is fokozódik, ezért a dezodor használata kiemelten fontos a frissesség és higiénia szempontjából. A dezodorok segítenek csökkenteni az izzadás okozta kellemetlen szagokat, és megakadályozzák a baktériumok elszaporodását a bőrön. Fontos azonban, hogy nekünk megfelelő dezodort válasszunk és jól is használjuk azt!

Dezodor Fotó:123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Dezodor Fotó:123rf.hu

Mert mégis hogyan lehet rosszul, helytelenül használni egy dezodort? Lehet egyáltalán? De lehet ám, úgyhogy mindenképpen olvass tovább, ha idén szeretnéd ezeket a hibákat elkerülni!

  • Mikor használod? Te is reggelente kened magadra a dezodort? Próbáld ki egyszer-egyszer este! Meglátod, kevésbé fogsz izzadni másnap.

  • Ne irritáld! A frissen borotvált bőröd nem fogja szeretni, ha azon melegében ráfújod, kened a dezodort a sérülékeny területre. Kipattog, piros lesz és nagyon fog fájni. Várj egy kicsit az epilálás után, hogy megóvd magad a fájdalmas percektől!

  • Időzíts jól! Fújd/kend be magad, majd várj 10-15 percet és csak utána öltözz fel! Így elkerülheted, hogy foltos legyen a ruhád!

  • Ne erőltesd! Amikor már megizzadtál, felesleges kenegetned, vagy fújogatnod magad, mert csak az izzadságszagot fogod elkenni… sikertelenül. Ha van lehetőséged, inkább mosd le magadról a kellemetlen szagot és úgy vidd fel újra a dezodort!

  • Csak a száraz! Ahhoz, hogy a dezodorod kiválthassa a maximális hatást, mielőtt felviszed a bőrödre, mindig töröld szárazra a felületet, mert csakis a száraz bőrön fejti ki a hatását.

A fentieken kívül rendkívül fontos, hogy olyan dezodort válassz, amely nem tartalmaz agresszív vagy irritáló anyagokat. Különösen igaz ez a nyári hónapokban, amikor a bőr hajlamosabb a túlzott izzadásra és irritációra.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...