2019.06.17. 13:28:29 8459 310

Ebek, akik citromba haraptak! – De tényleg!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ismerek olyat, aki úgy eszi a citromot, mint más a narancsot. Szépen megpucolva, gerezdekre szedve. Nem, és nem fakír!:-) De maradjunk annyiban, hogy elég ritka madár az ilyen! Limonádéba, teába nélkülözhetetlen. „Csakúgy”, magában? A kutyának sem kell! Vagy mégis?:-)

Kutya fintorog - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kutya fintorog

Hogy mire képesek a szerető gazdik, hogy megtréfálják kedvencüket? És hogy mennyire hajtja az ebeket a kíváncsiság, ha valami újdonságról van szó? Ebből a videóból, ahol a kutyusok először kóstolnak citromot, minden kiderül! Édesen savanyú videó következik!:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...