2020.02.22. 10:56:40 8877 284

Duzzadt szemek? – 2+1 gyors segítség!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hiába az elmúlt hétvégék, a hosszúra nyúlt téli esték, valamiért nem sikerült kipihenni magad? És ez sajnos a bőrödön, a duzzadt szemeiden is látszik? Ennél több alvás már nem fér bele, és a szépítőkencék is fogytán? Vess be egyszerű, de nagyszerű praktikákat!

Duzzadt szemek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Duzzadt szemek

Mert duzzadt szemek elleni tippekből soha nem elég!

  • Figyelj a folyadékfogyasztásra! Vagyis inkább a kávé- és folyadékfogyasztásra! Egy fárasztó este, éjszaka után fontos a folyadékpótlás. Ám a kávéfogyasztást nem kell túlzásba vinni! A koffein vízhajtó hatású, és ez nem mindig éppen hasznos tulajdonság.

  • Egy gyors masszázs? Természetesen, nem egy egész testet ellazító „átgyúrásra” gondolunk. Masszírozd át a szem alatti területet a mutató- és a középső ujjaddal! Haladj belülről kifelé, hogy a méreganyagok, felesleges víz könnyebben eltűnjön a szemek alól!

  • Még mindig a hideg! Ugyan odakint már unjuk a hideg időjárást, a megduzzadt szemeink hálásak lesznek érte! Vehetsz hűsítő maszkot, de akár egy-egy behűtött teáskanál is megteszi ilyenkor!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Szépítsd a kerted, töltsd fel a lelked

A kert és a kertészkedés fizikai és mentális egészségre gyakorolt számos pozitív hatásáról már többször értesülhettünk. Van azonban a kertekben valami misztikus szépség, valami őserő, amelynek mi magunk is alkotóivá, formálóivá válhatunk. Hihetetlen élmény gyönyörködni a munkánk szó szerinti és átvitt értelmű gyümölcsében és pompájában, elégedetten és elérzékenyülten mustrálni a kertünkbe varázsolt parányi paradicsomi hely folyamatosan megújuló szépségét.

Az artériákban lévő mikroműanyagok növelhetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát

Az elszomorító tények szerint az egészségre és a környezetre egyaránt káros mikroműanyagok hatalmas mennyiségben vannak jelen. Mindenhol. Ami nem meglepő, hiszen kimutatták, hogy 2019-ben a műanyagtermékek globális szintű éves kibocsátása megközelítette a 460 millió tonna mennyiséget. Ilyenkor természetesen felmerül az újrahasznosítás kérdése, mint (vélt) mentőöv a műanyaghulladékokkal való küzdelem során. Sajnos ennek a műanyagmennyiségnek alig 9 százalékát sikerül újrahasznosítani.

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.