2018.04.21. 13:21:12 9518 289

Dobd fel a sminkedet! – Egyszerű tippek, nagyszerű trükkök!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokaknál a napi smink elkészítése a reggeli rutin része, valahol a reggeli kávé és a ruha kiválasztása, gyerek felöltözetése között általában megejti az ember. Egy kis alapozó, alvásmennyiségtől függően több vagy kevesebb korrektor, némi szempillaspirál, esetleg szájfény, de az ajakápoló is megteszi, és már indulhatunk is!

Tippek sminkeléshez - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tippek sminkeléshez

De néhanapján azért jó lenne megtörni ezt a rendet! Semmi bonyolultra ne gondoljunk, hiszen időnk az nem lesz több, viszont néhány apróság bevezetésével máris sokat dobhatunk a megjelenésünkön!

Egyszer így, egyszer úgy!

Váltogasd a szemceruzát, szemhéjtust! Egyik nap húzz szolíd vonalkát a felső szemhéjadra, másnap az alsó legyen a soros! Az eszközöket is váltogathatod, egyik reggel a kedvenc szemceruzád, másik reggel a szemhéjtust vedd elő!

Játssz a színekkel!

Ha már a szemceruzánál, tusnál tartunk, ebből is szerezz be többféle, a szemszínedhez, arcodhoz, vagyis Hozzád passzoló árnyalatot! Tulajdonképpen ugyanazt a mozdulatot végzed el minden reggel, csak más színnel! Mégis mekkora lesz a változás!:-)

Ha nem elég a színekből!

Ha nem használsz se tust, se szemceruzát, de a szemhéjfestékkel sincs időd bíbelődni, attól még nem kell lemondanod a színekről! Válassz néhanapján színes szempillaspirált, ha a munkahelyeden sem nézik rossz szemmel, és dobd fel így a napi sminkedet!

Variáld!

Ha a szemednél használt „kenceficék” színén inkább nem variálnál, a rúzs esetében ezt bátran megteheted! Válassz minden napra más, a hangulatodnak megfelelő árnyalatot!

Hangsúlyozd!

Nem, nem a szokásos „vagy a szemed, vagy a szád legyen a hangsúlyos” jótanács következik! Egyszer-egyszer legyen hangsúlyosabb a szokásosnál a szép ívű, nem túl vastag, nem túl vékony, az arcodhoz tökéletesen passzoló szemöldököd!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Várd a Mikulást te is, kicsit másképp!

Ki mondta azt, hogy a Mikulás csak a gyerekeket ajándékozhatja meg? Most tekintsünk el attól az egyszerű ténytől és igazságtól, hogy a "Mikulás" az tulajdonképpen mi magunk vagyunk. Mi loholjuk körbe a fél várost, hogy beszerezzük a gyerek ajándékait időre. Szóval, most legyünk egy kicsit MI a gyerekek! Tegyünk félre egy pár percre mindent, lazuljunk el és eresszük el a fantáziánkat! Jusson eszünkbe a saját gyerekkorunk! Az a varázs, az az izgalom és az az élmény. Megvan? Ha sikerült felidézni ezt a régi emléket, akkor nyugodtan ültesd el ezt az érzést magadban, itt, ma, a már felnőtt világodba! Hogyan? Máris mondom!

Itáliai utazás - Újraindul az Uránia olasz vetítéssorozata

A száz éve született Vittorio Gassmanra emlékezve, a világhírű olasz színész egyik legnépszerűbb filmjével, A nő illatával kezdődik az Itáliai utazás című vetítéssorozat újabb évada december 6-án az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A 2023 júniusáig kéthetente jelentkező válogatásban tizennégy olasz film szerepel.

A mamánál a legjobb – Ezért jó az unokának és ezért jó a nagyszülőknek

„Az oviban jó. Otthon még jobb. De a mamánál a legjobb!” Ez az idézet az akkor még 5 éves nagyfiamtól származik, akinél ez a rangsor maximum annyiban változott, hogy az ovi helyére a suli került. Szóval, a mamáké, és persze, a papáké az abszolút első hely. Nagy valószínűséggel, ez nem csak nálunk van így.