2019.04.13. 11:55:55 9010 296

DIY húsvéti tojásfák az ünnepibb hangulatért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az én édesanyámnak számtalan kartondoboza van a különböző ünnepek nevével ellátva. A húsvéti dekoráció is több doboznyi mennyiségre rúg, azonban a sztenderd kis figurák mellett mindig van néhány újabb elem a húsvéti díszítésben. A tojásfa például rendszeres időközönként megújul. Személyes asztali dekorációt te is készíthetsz házilag!

Tojásfa - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tojásfa

A húsvéti kis fácskák - jobban mondva ágacskák, mint például a jó öreg barka - jellegzetesen tojásokkal, virágokkal, tollakkal vagy pillangókkal vannak feldíszítve. Ezek pompázhatnak a szivárvány bármelyik színében, akár egy színkört kiválasztva, akár több színt megjelenítve.

Mivel tudod különlegesebbé tenni a megunt tojásfádat?

  • A műanyag vagy kifújt tojások héjából vágjunk ki ovális kis részeket. Az így kapott odúkba kisebb figurák, művirágok vagy csomagolt cukorkák helyezhetők.
  • Gyöngyözzünk! Az égett műanyagszagtól nem ódzkodók süthetnek ki fém kiszúróformába terített gyöngyöket 200 fokon a sütőben. Természetesen hőálló üveg használatával. De akit ez az eljárás aggaszt, az nyugodtan díszíthet gyönggyel a hagyományos ragasztós technikával. Amennyiben nincs túl meleg a helyiségben, ahol a tojásfa állni fog, bele lehet forgatni a tojásdíszeket tortadekoráló cukorkákba is.
  • Bátran használjunk meglepő textúrákat! A színes csillámporok, a zúzalékok, a műszőr szerű kis beletoldások érdekesebbé teszik az összhatást. A fémes csillogás szintén belefér!
  • Kezdjünk valami újat az ágakkal: a barna faágakat lefújhatjuk bármilyen színű, nekünk tetsző festékkel, de akár be is tekerhetjük egy-egy darabkájukat fonallal vagy vékonyabb szalaggal.
  • Kúp-alakú megoldás: a formára hajlított dróthálóra erősítsük rá a mohát vagy a műfüvet. Erre lehet a fantáziánk által megálmodott tavaszias dekoráció!

Forrás: goodhousekeeping.com/holidays/easter-ideas/g26809936/diy-easter-tree-ideas/

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...