2017.05.15. 14:26:01 10490 295

Divatosan a fotókon is! – Ezekre figyelj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, hogy mindenféle smink, fodrászkodás (esetleg fésülködés) nélkül remek fotók készülnek rólunk, egyszerűen csak azért, mert jól érezzük magunkat a bőrünkben. De megesik, hogy alig bírunk kicsikarni magunkból egy fél mosolyt. És előfordul, hogy néhány divattipp azonnal segít rajtunk!

Midi szoknya - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Midi szoknya

Mert ha igazán jó fotókat szeretnél magadról, nem árt odafigyelni arra is, mit és hogyan viselsz. Ha az apró, vagy aprónak hitt részletek is rendben vannak, talán azt a fél, vagy éppen egész mosolyt is könnyebb lesz összehoznod!

Tűrd… be!

Tudtad, hogy a nadrágba betűrt felső, blúz, póló határozottan nőies viselet? Chiara Ferragni divatblogger szerint nagyon is az! És ami a legjobb, hogy még karcsúbbnak is mutat! Ha igazán „nőcisnek” és vékonynak akarsz tűnni egy-egy fotón, így viseld a felsőrészedet!

Éljen a midi!

Ha igazán szexi hatást szeretnél kelteni, akár egy fotón, akár a valóságban, viselj midi szoknyát! Bármilyen testalkatú is legyél, jól fog állni, mert extra nőies, és pont ott emel ki, ahol kell: a csípőnél. A kerek csípőnél pedig kevesebb nőiesebb dolog létezik!

Felejtsd el!

Nem mintha így tavasszal olyan nagy szükség lenne rá, de ha fotó készül Rólad, a sálat mindenképpen felejtsd el! A szorosan a nyak köré tekert sál eltakarja a nyakad, így összenyom a fotókon (is). Ha nagyon ragaszkodsz hozzá, lazán, a vállakon átvetve viselheted. De ez a fajta viselési mód nem passzol minden stílushoz!

Mutasd a vállaid…

… megmondom, ki vagy! Na jó, nem egészen, de egy kikandikáló váll igazán szexin és extra nőiesen hat akár egy fotón is! Ezen kívül még rendkívül trendi is! Ha szélesebb felsőtesttel áldott meg a sors, viselj sötétebb árnyalatú felsőt!

Légy nyitott!

A rajtad lévő kabátot kissé hagyd nyitva! Így szép keretet adhatsz magadnak, illetve a fotózáskor viselt szerelésednek.

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mérgező emberek a környezetünkben - Jelek és lehetséges megoldások

Bizonyos értelemben mindannyian rendelkezünk egy kisebb, esetenként nagyobbra nyúlt, láthatatlan tüskével, mellyel néha akarva, ám legtöbbször mégiscsak akaratlanul „megmérgezünk” másokat. Megbántjuk a szeretteinket, a barátainkat, a környezetünkben élő embereket. Egy meggondolatlanul elejtett szó, mely kígyóméregként fröccsen a másik emberre, egy figyelmetlenség, egy óvatlanul megtett lépés, vagy egy elsietett döntés mind toxikus eredményeket szülhet. De kik azok, akik a mérgezés külön csoportjába sorolhatók? Miről ismerhetjük fel ezeket a viselkedésformákat, illetve mivel gyógyíthatjuk meg a „méregbe borult” helyzeteket?

Tanulható-e az optimizmus?

Lionel Tiger amerikai antropológus, az optimizmust az evolúció során kialakult, az emberek egyik legmeghatározóbb funkciójaként értelmezte. Azt figyelembe véve, hogy az optimizmus a jövőről való gondolkodást hordozza magában - mely az elmúlással való szembesülést is tartalmazza -, tulajdonképpen a félelem ellensúlyozójaként is jellemezhető. Annak ellenére, hogy az előbbi megfigyeléssel nem mindenki ért egyet, tagadhatatlan, hogy az optimizmus az egészségre is erőteljes hatást gyakorol. De vajon tanulható az optimizmus?

Krisna-völgyi búcsút tartanak Somogyvámoson

A népi mesterségek és a fenntarthatóság a fő témája a Krisna-völgyi búcsúnak, amelyet július 26. és 28. között rendeznek Somogyvámos határában.