2019.08.20. 13:44:57 15245 305

Díszítsd fel az asztalt! – Készíts virágot Te magad! VIDEÓ
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy szépen feldíszített ünnepi asztal akár az ajándék egy része is lehet. Virágok, díszek a megfelelő helyre, és már kész is a csodás kompozíció. És ha még a virágokat is Te magad készítheted, az már csak a hab lenne a tortán!

Zöldségek dísznek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zöldségek dísznek

Talán meglepő, de nem arra gondoltunk, hogy a kertbe kisétálva, néhány szál virágot leszakítva, és a vázába biggyesztve készítsük mi magunk a „virágszálakat”. Rengeteg finom, ropogós zöldség áll rendelkezésünkre, hogy ezekből, némi kézügyességgel, csodás virágokat készítsünk. Figyeld csak a lenti videót!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...