2022.12.30. 08:21:04 6725 261

De miért kerül a kulcs a mosogatógépbe? – 5+1 dolog, amit megtisztíthatsz a mosogatógépedben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt már többször is megállapítottuk, hogy a mosogatógép remek találmány, mert nagyon is megkönnyíti a mindennapjainkat. Persze, vannak olyan típusú eszközök, amik nem kerülhetnek bele a masinába, hiszen kölcsönösen veszélyesek lehetnek egymás számára. Viszont sok olyan apróság is akad a mindennapokban, amiknek nagyon is jót tesz egy-egy ilyen mosogatógépes wellness.

Mosogatógép - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosogatógép

Hogy miért is? Mondjuk azért, mert alaposabban megtisztíthatók a mosogatógépben, mint „csak” kézi mosogatással.

  • Azért ezen érdemes elgondolkodni… Nyilván nem az edényekkel együtt, és nagy valószínűséggel egy átfogó öblítést megelőzően, de a gumicsizmák, flip-flop papucsok is tisztábbak lesznek, ha berakod őket egy körre a mosogatógépedbe!

  • Fő a tisztaság! Akár csak két játék között szeretnéd tisztábbá varázsolni, akár el- vagy továbbadásra szánod, akár a majdan érkező kisebb testvér részére raknád el megtisztítva, a műanyag legók, építőkockák is nyugodtan bekerülhetnek a mosogatógépedbe egy laza „wellnessre”!

  • Kontaktlencsét viselsz? Akkor a lencsetartó állandó mosogatásáról nem szabad megfeledkezned! Ez kis edényke szintén mehet a mosogatógépbe, ám arra ügyelj, hogy ne a legszennyezettebb edényekkel együtt mosogasd!

  • Csakis egy zsírtalanítás után! Ha alkalmanként lefuttatsz egy üres programot a gépeden, hogy kicsit átmossa a masina belső felületét, utána nyugodtan berakhatod a basaball sapkákat is egy körre, hogy újra régi fényükben ragyoghassanak. Persze, szigorúan edények nélkül!

  • Ne csak énekelj bele! Az esti áriáid fontos eszköze lehet a zuhanyfej! Ha maximális tisztítást szeretnél számára, csak dobd be egy programra a mosogatógépedbe!

  • Mindennek a kulcsa! Na jó, ha nem is mindennek a kulcsa, de mondjuk a hagyományos zárakhoz való kulcsok, kulcscsomók simán mehetnek a mosogatógépbe egy program erejéig. Ez alaposabban megtisztítja az amúgy baktériumoktól és egyéb szennyeződésektől bőven hemzsegő kulcsokat. Azért a kocsikulcsot ne nagyon mosogasd így, pláne, ha még használni szeretnéd.

    Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...