2022.02.13. 12:57:51 9620 316

De hogy kerül a citrom az éjjeliszekrényedre? – Hát így!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom, az én éjjeliszekrényem jelen pillanatban épp szabadságon van. Ennek csupán egy, vagyis inkább két aprócska oka van: két 18 hónapos gondoskodik róla, hogy állandóan üres legyen. Ám ha egyszer újra elnyeri eredeti funkcióját, néhány citromszelet biztos helyet kap majd rajt.

Citrom és citromlé - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Citrom és citromlé

No de hogy, és legfőképpen miért kerül a citrom az éjjeliszekrényre? A válasz arra, hogyan: végy egy citrusost, vágd félbe, szórj egy kevés sót az egyik félre, tedd az ágyad mellé! Mi pedig sorolunk néhány okot, amiért ott a helye.

  • Először is: bármennyire nem szeretnénk, a megfázásnak, náthának, köhögésnek éppen szezonja van. A citrom jó hatással lehet a légutakra, vagy éppen az eldugult orra. Immunrendszerünket is erősítheti, asztma esetén is segíthet.

  • Hogy könnyebben menjen az ébredés! Egy sóval megszórt fél citrom az ágy mellett frissíti a levegőt, így reggel biztosan nem esik majd nehezedre kipattanni az ágyból. Emellett ösztönzi agyunkat, hogy minél több szerotonint, azaz boldogsághormont termeljen.

  • Felpörget, de…! Friss illatán kívül nyugtató hatását is érezni fogod majd: könnyebben szenderülsz álomba, és pihentetőbb, mélyebb lesz az alvásod is.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...