2022.02.13. 12:57:51 9741 316

De hogy kerül a citrom az éjjeliszekrényedre? – Hát így!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom, az én éjjeliszekrényem jelen pillanatban épp szabadságon van. Ennek csupán egy, vagyis inkább két aprócska oka van: két 18 hónapos gondoskodik róla, hogy állandóan üres legyen. Ám ha egyszer újra elnyeri eredeti funkcióját, néhány citromszelet biztos helyet kap majd rajt.

Citrom és citromlé - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Citrom és citromlé

No de hogy, és legfőképpen miért kerül a citrom az éjjeliszekrényre? A válasz arra, hogyan: végy egy citrusost, vágd félbe, szórj egy kevés sót az egyik félre, tedd az ágyad mellé! Mi pedig sorolunk néhány okot, amiért ott a helye.

  • Először is: bármennyire nem szeretnénk, a megfázásnak, náthának, köhögésnek éppen szezonja van. A citrom jó hatással lehet a légutakra, vagy éppen az eldugult orra. Immunrendszerünket is erősítheti, asztma esetén is segíthet.

  • Hogy könnyebben menjen az ébredés! Egy sóval megszórt fél citrom az ágy mellett frissíti a levegőt, így reggel biztosan nem esik majd nehezedre kipattanni az ágyból. Emellett ösztönzi agyunkat, hogy minél több szerotonint, azaz boldogsághormont termeljen.

  • Felpörget, de…! Friss illatán kívül nyugtató hatását is érezni fogod majd: könnyebben szenderülsz álomba, és pihentetőbb, mélyebb lesz az alvásod is.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Öregedni jó! – 3+1 ok, amiért ne keseregj, ha egyre több a gyertya a tortádon!

Az öregedés természetes folyamat, amely minden ember életében bekövetkezik, és bár sokan félnek tőle, valójában számos előnyt is tartogat. Az idő múlásával szerzett tapasztalatok és bölcsesség hozzájárulnak személyiségünk fejlődéséhez, miközben egészségünk megőrzése érdekében is egyre tudatosabbá válunk.

Romantikus könyvajánlók olvasós-lazulós hétvégékre

Az Időkép.hu előrejelzése szerint az elkövetkező napokban az eddig tapasztalt csúcshőmérsékletek feljebb kúsznak; ami miatt sokan arra érezhetnek késztetést, hogy árnyékos, hűvös helyre húzódva, a kezükben egy frissítő itallal és egy remek könyvvel töltsék a hétvégét. Amennyiben te is ezt tervezed, úgy akár az alábbi romantikus könyvajánlatok közül is kiválaszthatod a számodra szimpatikusnak tűnő olvasmányt.

Ez a hely nyerte el a világ leglátogatottabb városa címet

A WP Travel utazásszervező iroda nemrégiben listázta azokat a városokat, melyek fő úti célokként szerepelnek az rendszeresen utazók világfelfedező tervei között. Az eddigi meglátások szerint a pandémia alatt felforgatott nemzetközi turizmus idén nem csupán helyreállni látszik, hanem még két százalékkal meg is haladja a világjárvány előtti szintet. Ezúttal a turista mágnesként funkcionáló városok kerülnek érdeklődésünk fókuszába, ezen belül is a „leglátogatottabbként” elismert metropolisz.