2023.12.09. 17:45:11 8727 294

Dalok, melyek kiszakítanak a decemberi rohanásból – Ha csak néhány percre is
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A december, habár itt a karácsony, a szilveszter, és az újév ünnepe, korántsem a lelassulásról szól. Mindenki pörög 1000-rel, vagy inkább 2000-rel, hiszen utolsó hónap a munkahelyen, az ügyfelek mindent akarnak, de azonnal, és persze az ajándékok beszerzése sem kifejezetten stresszmentes feladat.

Decemberi rohanás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Decemberi rohanás

Mi más kellene ilyenkor, mint egy kis lelassulás, relaxzene és teljes nyugalom. No, hát ez az, ami idén sem lesz, ez már szinte biztos! Ha Te is pörögsz, ugrálj velünk ezekre a szuper bulis dalokra!

Sylvester: You Make Me Feel (Mighty Real)

Alvaro Soler ft. Jennifer Lopez: El Mismo Sol (Under The Same Sun)

Ricky Martin: Loaded

Arash: Temptation

Flashdance: Maniac

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...