2016.12.06. 16:52:11 17531 385

Cuki és egyszerű csomagolóanyag apróságoknak!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az apró ajándékokat a legnehezebb ötletesen becsomagolni. A végén mindig egy papírtatyóban kötnek ki. Most azonban egy nagyon olcsó és mutatós ötletet találtunk, amivel végre becses helyre kerülhetnek a kulcstartók, ékszerek, öngyújtók és a többi apró ajándék. Lássuk!

Karácsonyi apró ajándékok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi apró ajándékok

Gyűjthetsz kicsi dobozokat, gyufás skatulyát stb. vagy akár elkészítheted ezt az ötletes csomagolást is a karácsonyi apróságoknak.

Készíts egyedi csomagolást WC-papír gurigából!

Ehhez nincs másra szükséged, mint az alcímben említett WC-papír gurigára, egy kis darab csomagoló papírra, ragasztóra és madzagra vagy szalagra. A gurigát hosszában összenyomod, majd két végénél behajtod a képen látható módon (lent). Ezután bevonod a csomagoló papírral és a szalaggal, majd mehet bele az ajándék.

Karácsonyi csomagolási ötletekKarácsonyi csomagolási ötletek

Egészen ötletes, és olcsóbb, mint egy kis papírtatyó.

Forrás: pinterest.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

5 vidám családi film a hosszú hétvégére

Egyikünk sem iktathatja ki az életéből a mindennapok nehézségeit, a stresszt és a feszült helyzeteket, a magánéleti és szakmai megpróbáltatásokat. Viszont a humor és elválaszthatatlan ikertestvére, a nevetés, valóságos mentsvárként szolgálnak bennünket a hétköznapi mentális csaták közepette. Alább olyan családi vígjátékokból hozunk egy csokorra valót, amelyek minden bizonnyal mosolyt csalogatnak az arcokra.

Új járványok jönnek-mennek

“Új és újabb járványok mindig jönnek, aztán mennek is…” Fogalmaztak a Nemzeti Biotechnológiai Információs Központ (NCBI) által 2020-ban közzétett tanulmányban a kutatásvezetők. Ugyanakkor hozzáfűzték azt is, hogy mindig résen kell lenni, felkészülten várni a következő járvány felbukkanására. Hogy ez a folyamatos készenléti állapot mennyire fontos, azt a legutóbbi világjárvány alatt volt lehetőségünk megtapasztalni. Mindebben kiemelt szerephez jut a molekuláris és celluláris endokrinológia.

Soha többé piszok! – Így lesz tisztább a kerti munka a körmöd számára is!

A kertben való kapirgálás, ásás, ültetés, gyomlálás sokaknak a relax és a kikapcsolódás egyik fajtája, mind fizikai, mind szellemi értelemben. Egyrészt megmozgat, az egész napos üldögélés, álldogálás után jól esik guggolni, hajolni, jönni, menni. Másrészt a madárcsicsergés, a szellő susogása, a tudat, hogy amit most teszünk, abból néhány hét, hónap alatt milyen finomságok születnek majd, a lelkünket is simogatja.