2016.12.06. 16:52:11 17436 385

Cuki és egyszerű csomagolóanyag apróságoknak!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az apró ajándékokat a legnehezebb ötletesen becsomagolni. A végén mindig egy papírtatyóban kötnek ki. Most azonban egy nagyon olcsó és mutatós ötletet találtunk, amivel végre becses helyre kerülhetnek a kulcstartók, ékszerek, öngyújtók és a többi apró ajándék. Lássuk!

Karácsonyi apró ajándékok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi apró ajándékok

Gyűjthetsz kicsi dobozokat, gyufás skatulyát stb. vagy akár elkészítheted ezt az ötletes csomagolást is a karácsonyi apróságoknak.

Készíts egyedi csomagolást WC-papír gurigából!

Ehhez nincs másra szükséged, mint az alcímben említett WC-papír gurigára, egy kis darab csomagoló papírra, ragasztóra és madzagra vagy szalagra. A gurigát hosszában összenyomod, majd két végénél behajtod a képen látható módon (lent). Ezután bevonod a csomagoló papírral és a szalaggal, majd mehet bele az ajándék.

Karácsonyi csomagolási ötletekKarácsonyi csomagolási ötletek

Egészen ötletes, és olcsóbb, mint egy kis papírtatyó.

Forrás: pinterest.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.

Ismered a világ legjelentősebb szimbólumait és azok hátterét?

A szimbólumok társadalmi életünk fontos elemei, amelyek különféle megjelenési formákat ölthetnek magukra a hétköznapi közlekedési jelzésektől az üzleti szférában megjelenő márkaépítő logókig. Találkozhatunk velük a szavak, jelek, alakzatok, színek, karakterek formájában, melyek mindegyike valamilyen elvont fogalom, eszme képviselőjeként, egyfajta vizuális történetmondóként tartható számon. Minden szimbólum mögött lebilincselő háttértörténet lapul. Ismered ezeket?

Mióta ünnepeljük a születésnapokat?

A modern társadalomban teljesen szokványos személyes ünneppé lett születésnapokat a történelem előtti civilizációkban kizárólag a kiváltságosok tarthatták meg. A születésnapi rituálék ugyanis csak az uralkodók és nemesek számára fenntartott eseményekként voltak számon tartva. Eredetileg leginkább az élet körforgására emlékeztető jelentését tartották számon. Több kultúrában pedig a közösség összetartozásának szimbólumaként szerepelt, amikor az egyén – mint a csoport fontos tagja – érdemeit, közösségben betöltött szerepét ugyancsak értékelték. Ezek a visszajelzések idővel a családi és szociális ceremóniák szerves részévé váltak, amikor az ünnepelt pozitív visszajelzéseket kaphatott magáról.