2016.12.06. 16:52:11 15186 383

Cuki és egyszerű csomagolóanyag apróságoknak!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az apró ajándékokat a legnehezebb ötletesen becsomagolni. A végén mindig egy papírtatyóban kötnek ki. Most azonban egy nagyon olcsó és mutatós ötletet találtunk, amivel végre becses helyre kerülhetnek a kulcstartók, ékszerek, öngyújtók és a többi apró ajándék. Lássuk!

Karácsonyi apró ajándékok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi apró ajándékok

Gyűjthetsz kicsi dobozokat, gyufás skatulyát stb. vagy akár elkészítheted ezt az ötletes csomagolást is a karácsonyi apróságoknak.

Készíts egyedi csomagolást WC-papír gurigából!

Ehhez nincs másra szükséged, mint az alcímben említett WC-papír gurigára, egy kis darab csomagoló papírra, ragasztóra és madzagra vagy szalagra. A gurigát hosszában összenyomod, majd két végénél behajtod a képen látható módon (lent). Ezután bevonod a csomagoló papírral és a szalaggal, majd mehet bele az ajándék.

Karácsonyi csomagolási ötletekKarácsonyi csomagolási ötletek

Egészen ötletes, és olcsóbb, mint egy kis papírtatyó.

Forrás: pinterest.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Bosszantó nyomok – Így távolítható el a szilikon 1.

Itt a tavasz, megkezdődnek a felújítások, szépítgetések. Munkától, időtől és persze pénztárcától függően van, aki szakemberre bízza a dolgot és akad, aki saját kezűleg igyekszik kivitelezni a felújítási, javítási munkálatokat. Ha apró rések, lyukak eltüntetése a feladat, a szilikonnal érdemes jó barátságot ápolni.

Nyelveljünk! A nyelvtanulás bonyodalmai és apró trükkök

Azt szokták mondani az ismerőseim, hogy szerencsés vagyok, mert gyermekkoromtól két nyelvet beszélek párhuzamosan, anyanyelvi szinten. Ez valóban egy olyan helyzet, amit már felnőtt korban nem igazán lehet pótolni. Ebből a szempontból a saját esetem kapcsán tapasztalom, hogy mit jelent kisgyermekként két nyelven szinte egyszerre megtanulni beszélni, illetve mit jelent később, már kicsit idősebben egy harmadik nyelvet elsajátítani. Azt gondolná az ember, hogy két nyelv magabiztos használata mellett egy harmadik nyelv megtanulása már gyerekjáték. Jelentem, a dolog nem ilyen egyszerű! Sőt, nagyon nem. Szóval, boncolgassuk ezt egy kicsit részletesebben, hátha sokak számára segítséget jelentenek a saját tapasztalataim.

Közeleg a nyár, és vele együtt a jegeskávé szezon! – Dobd össze otthon!

Nincs is jobb, mint egy ráérős délutánon a barátnőkkel jeges kávét kortyolgatva beszélgetni az élet nagy dolgairól, vagy éppen csacsogni a semmiről. Néha jól esik ezt az otthonunk kényelmében, saját készítésű hideg itókát hörpölgetve megtenni. A helyszínt Nektek kell biztosítani, a jeges kávé receptet mi szállítjuk.