2023.07.27. 17:52:37 7517 239

Csütörtökön kezdődik a második ZamJam fesztivál Zamárdiban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Csütörtökön kezdődik, és három napon át tart a második ZamJam fesztivál Zamárdiban a nagyszínpadon magyar és külföldi legendákkal, városszerte pedig számos ingyenes programmal.

Koncert - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Koncert

A szervezők tájékoztatása szerint húsz helyszínen mintegy száz programot rendeznek. A panorámás, vízparti MOL színpadon fellép az Earth Wind & Fire Experience, Demjén Ferenc, Fenyő Miklós és Szikora Róbert, a Csík Zenekar Presser Gáborral és Karácsony Jánossal, a Budapest Bár és Bródy János.

A panoráma színpadon a Budapest Jazz Club szervezésében érkezik a fesztiválra Hajdú Klára és Szakonyi Milán duója, a Nagy Noémi Quartet, a Nagy János Yancha Trio Gereben Zitával, Elsa Valle és a The Bakary Trio, valamint a Révész Richárd Latin Quartet és Yulaysi Miranda, illetve fellép a MüPa Jazz Showcase idei ZamJam különdíjasa, az Ineffable is. A 15 órakor kezdődő koncertek minden nap ingyenesek lesznek.

Színesíti a fesztivált a Besúgó című sorozatot a szereplőkkel együtt bemutató házibuli, Wannabe és Get Funky party, de még Zámbó Jimmyt is megidézi Peter Srámek Zamárdi szabadstrandján. A Midlife Crisis több évtized magyar dalaival készül, és fellép a Gönczi Gábor vezette Smile Rock Circus is.

Zamárdi kőhegyi kilátójánál ingyenesen hallható a Kiss Tibi vezette Aranyakkord, illetve Járai Márk, aki Cseh Tamás dalait adja elő. Az irodalmi teraszon Csütörtökön Nyáry Krisztián beszélget Zajácz D. Zoltánnal, a Balatoni Krimik szerzőjével, pénteken pedig őt faggatja majd Szegő János szerkesztő-irodalmár. Szombaton a Ketten a világ végén - Páros transzgrönlandi expedíció című kötetről Tenczer Gábor a szerzőkkel, Vámos Nórával és Rakonczay Gáborral beszélget.

A színház kedvelőit Földessy Margit és a SZINDRA társulat Parti Impro-party című szórakoztató, interaktív improvizációs előadása várja szombaton.

A Zamárdi Kertmoziban csütörtökön a kultikus balatoni filmet, A Pogány Madonnát vetítik ingyenesen. A vetítés előtt Kadarkai Endre beszélget Frenreisz Károllyal a filmről.

A fesztiválon idén elindul a Staropramen Gasztrosétány, ahova a Balatoni Kör a régió legjobb éttermeit hívta meg, a Wine Selection Truck pedig borokkal érkezik.

A Halott Pénzből ismert DJ Venom és vendégei a Rozmaring Kiskert Vendéglő és Pizzériában várják a látogatókat tematikus DJ szettekkel, zenetörténeti kerekasztal-beszélgetésekkel, Zamárdi nyitott éttermeiben, teraszain pedig minden nap más-más helyen bukkannak fel gitáros produkciók.

Megrendezik idén is a II. ZamJam kispályás labdarúgó kupát, szombaton a legkisebbeket a Budavári Palotanegyed várja múzeumpedagógiai kézműves programmal.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...