2023.10.01. 08:26:47 6307 239

Csináld úgy, mint a profik! – Rendezd a lakást „takarítás-kompatibilissé”!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, akinek mumus, vagy akinek kikapcsolódás. Akár így, akár úgy vagy a takarítással, elvégezni el kell, hacsak nem szeretnéd, hogy az idő előrehaladtával mindent beborítson otthonodban a por. És azt tudtad, hogy nem csak a jó minőségű és/vagy házi készítésű tisztítószereken múlik a takarítás sikere?

Takarítás zenehallgatás közben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Takarítás zenehallgatás közben

Bizony, mert nem mindegy, hogy mit, mikor, milyen sorrendben takarítasz az otthonodban. Figyelj és tanulj!

  • El a csecsebecsékkel! Igen, szép dolog emlékeket, helyes kis csecsebecséket gyűjtögetni… mondjuk egy dobozban. Ám a polcra kipakolni, és minden egyes takarítás alkalmával újra leszedni, majd leporolni és visszapakolni… hát, az már macerás. Úgyhogy, kerüljenek az apró emléktárgyak inkább egy dobozba, ahol biztosan nem porosodnak.

  • Szép szín a fehér, de… Bútorban, egyéb dekorációs eszközökben a fehér szín gyönyörű… de takarítás szempontjából igencsak kényes. Nagyon oda kell rá figyelni, hogy ne koszolódjon, illetve gyakrabban is kell tisztítani, mint sötétebb színű társait.

  • Szeretsz ablakot pucolni? Ha a válaszod igen, akkor sem biztos, hogy az üvegfal, üvegajtó lesz a legjobb megoldás a fürdőszobádban! Ne feledd, ha mégis erre esik majd a választásod, minden egyes zuhanyzás után le kell takarítanod az üveget!

  • Nemes anyag, de nem éppen hálás…! A márványról beszélünk, úgyhogy ha van rá lehetőséged, tartózkodj ennek az anyagnak a használatától! Óvnod kell a karcoktól, foltoktól és nem is egyszerű a tisztítása.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...