2017.09.09. 17:59:12 33612 495

Csak mindenki nyugodjon meg! Idén is szuper a szeptember!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szóval eljött ez is, beköszöntött a szeptember. Régen az iskolakezdés minden izgalmával és zajával érkezett, ma csak nyugodtan, lomhán és csendben lopakodott az életembe. Szinte észre sem vettem, úgy eljött, egy dolog azonban nem változott: ma is szeretem, még hozzá ezért >>

Boldogság, ősz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldogság, ősz
  1. Szeptemberben még jó idő van, de már nem kell megdögleni a melegben.

  2. Csodásak az őszi fények! Imádom őket, ezért is volt szeptemberben az esküvőnk!

  3. Lehet magyar szőlőt szemezgetni! Jön a finom őszi alma, körte, sütőtök, birs - nyami! Ja, és anya almás pitéje, saját almából! <3

  4. Jönnek a borfesztiválok - bár idén mi valószínűleg kihagyjuk őket.

  5. Újra zajosak az iskolaudvarok, az óvodák. Nem tudom, miért, de engem ez élettel tölt fel.

  6. Jobban esik egy tál meleg leves vagy egy bögre forró tea. Már hiányoztak ezek a jó barátok a rekord meleg nyár után. :)

  7. Elkezdtek hullani a falevelek, jönnek a szép őszi színek, illatok.

  8. Jó érzés, amikor először veszem fel a kedvenc meleg és pihe-puha kardigánom.

  9. Bár a Trónok harcának éppen vége, és a következő évadra várni kell, a többi kedvenc sorozat folytatása még csak most jön! Agymenők új évad, Grace klinika új évad és egy csomó új, ígéretes sorozat kezdődik.

  10. Ilyenkor jó túrázni, felfedezni a környéket, felfedezni kis hazánkat, vagy éppen a szomszédos országokat.

  11. Bár szeptemberben megvan még a kifelé, de elkezdünk mégis egyre inkább befelé fordulni - most jó értelemben :) - , a házunk, a családunk felé. Csinosítgatjuk az otthonunkat, melengetjük a testünket-lelkünket, hogy decemberre, karácsonyra megint minden bensőséges legyen.

  12. Nekem nem a tavasz, hanem az ősz, a szeptember az újrakezdős időszakom. Ilyenkor mindig új lendületet kapok, amit imádok!

  13. Majdnem elfelejtettem az egyik kedvencemet: a hűvöskés vasárnap délutánokon magamra húzom az extrém puha, plüss takaróm, egyik kézben forró kakaó vagy tejeskávé, a másikban pedig egy jó könyv. Őszi idill.

+1. Ez nem annyira általános, de a kisfiam éppen 9 hónapos lesz. 9 hónap várakozás után, máris itt egy 9 hónapos nagy fiú az év 9. hónapján és ma éppen 9-e van. <3 Nem tudom, hogy a számmisztikában ez mit jelent, de engem jó érzéssel tölt el.

Meg még 1 (Nehéz abbahagynom a listát... :)) Ezt meg kell hallgatni szeptemberben :)

Ja, és ne feledjük azt sem, hogy szeptemberben rendszerint sorsolunk! Így a PROAKTIVdirekt magazin olvasóinak ez mindig egy izgalmas hónap!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...